Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Takyjedna Ve slově znásilnění si můžete povšimnout slova násilí. Nyní už to jde i bez násilí i nechtěné soulože. Stačí když žena řekne, to je na tom to největší 💩
@VitaminC píše: Více
Taky mi to tak přijde…znásilnění.
I já měla takového nebral moje ne, že nechci.
Pak jsem to naráz utla. Nešlo to jinak.
Je mi 21. Známe se cca od 15. Dítě ani dům nechci. Teď jsem na výšce a on též.
@Duha25 píše: Více
Pokud řekla, že NECHCE tak je asi stupid ne? A má v hlavně lejno.
Znám chlapy, kterým to vůbec nevadí, ty ženská myšleko. Protože to nejsou zoufalci a ženské je prosí o to, aby spolu měli sex a nikdy si to u nich žádná po letech nerozmyslela. Proč asi? ![]()
Důvody, proč s tím přicházejí některé ženy po letech, byly stokrát popsané a vysvětlené. Zkus přemýšlet nad tím, proč s tím po letech přichází jen pár ženských a proč se k nim pak přidávají další, když se dozvědí, kdo tím násilníkem u té první byl.
Napsané trochu zmatečně. Ale to nic nemění na faktu, že zakladatelka chtěla sex pouze s ochranou. A partner nerespektoval její jasně vyslovené ne! A soulož vykonal bez ochrany. Hotovo tak jednoduché to je.
Fascinuje mě, že to má někdo potřebu zlehčovat. Achjo jako společnost se vážně nepoučíme nikdy.
Zakladatelko co bude dál s vaším vztahem je čistě na tobě. Sama musíš vědět jestli ti ten vztah dává tolik, že to přejdeš. Každopádně stávat by se to rozhodně nemělo. A pokud by se tato situace opakovala je to za mě důvod k rozchodu.
U slova násilí si všimněme kořene sil - což znamená sílu. Dělat něco na sílu znamená dělat to proti konsenzu
.
@Takyjedna S tím souhlasím. Já bych to ani tak neuměl udělat
@Anonymní píše: Více
Tak ho pošli do oběhu, studuj, cestuj a ten pravý přijde později ![]()
@Anonymní píše: Více
Nehnidopišila bych se v definicích a detailech. Z toho, co píšeš, už mu víc nedůvěřuješ. Věřila bych svému pocitu a pustila ho k vodě. Respekt je tvrdá měna a je super být s někým, kdo ho vůči tobě má. Tenhle to není.
Jakože v jednadvaceti je stará panna a bez chlapa se může jít zahrabat tak ať kouká souložit jak páníček luskne prstem? Si děláš kozy, ne?
Pokud jsi nechtela a on si te pridrzel, je to normalni znasilneni. A jenom ty vis, jak to mezi sebou mate, takze v zasade ho bud muzes poslat do haje s patricnym vysvetlenim, nebo si o tom muzete promluvit s tim, ze tohle se stalo naposled a pokud se to bude opakovat, sbohem a satecek. Ja zazila jednou neco podobneho a vzala jsem si to k srdci jako lekci pro sebe, abych uz nikdy nic podobneho nedopustila.
Takže jde jen o to, že tě chvilku píchal bez gumy. Má AIDS nebo co? Kouříš mu taky přes gumu?
Ježíš, není to znásilnění, ženské, proberte se ![]()
@Bytsamsebou píše: Více
Jasný, a až tu napíše že je těhotná, tak ji tu vy stejné napíšete proč se nechala a proč mu to neřekla. A další podobné jí tu budou psát hnusy jak to na něj navlíkla a udělala to schválně a chudáček chlap.
Nevím kdo by se tu měl probrat.