Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dlouhodobější vztah znamená v tomhle případě co? To šlo o první styk, že jste neměli takovéhle věci vyřešené? ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak jestli ti dělá něco, co ty nechceš a ještě když jsi mu předtím řekla, že to nechceš, a on to věděl a přesto to udělal, tak je to obyč. znásilnění. ![]()
Nešlo vůbec o první styk. Spíme spolu už pár let. Chvíli jsem brala antikoncepci, tak jsme to dělali bez. Ale antina mi nesedla. Poslední rok to máme jenom s kondomem
@Duha25 Vo co jde? :
Nějaké tvoje volné asociace? A co to má společného s novým rokem?
Já se v půlce příspěvku ztratila, že jsem musela číst 2×, abych to pobrala vůbec. Pokud to není troll, tak si asi víc dupni, řekni svůj názor. „Já se ani moc nebránila“ - příště se asi braň víc, ať tohle neřešíš. ![]()
Toto lze klasifikovat jako znasilneni.
Takoveho „pritele“ posli k sipku.
Jak to máte v sexu, to víš ty nejlíp. Zda k tomu vašemu dovádětní občas patří nějaká hra, kdy jako nechceš a on se tě zmocní, tak pak to tak mohl brát i teď. Jestli jste čistě vanilková dvojice a vždy padne dotaz, zda to chcete, pak překročil hranice.
@Takyjedna Po novém roce zřejmě vyjde v platnost nová nesmyslná definice znásilnění.
@Duha25 píše: Více
Kdo dělá sex, když to chtějí oba, definici znásilnění řešit vůbec nemusejí. Na definice znásilnění a na zákny s ním spojené hořekují jen chlapi, co si bez nátlaku nebo přemlouvání nevrznou. ![]()
@Anonymní píše: Více
Spíte spolu pár let a teď ti vadí, že ho zasunul bez kondomu, když se neudělal…spíme s mužem 7let a za tu dobu jsme se vzali, máme dvě děti a postavený dům…kolik Tí je, že se pár let scházíte na sex? ![]()
Řešíš blbosti, tak jsi se měla bránit víc když ti to vadilo.
@Duha25 píše: Více
Znásilnění odjakživa znamená v češtině udělat někomu něco, co nechce. ![]()
@Trosečnice Ježíška To je jen vaše stupidní, ženská myšlenka. Chlapům pouze vadí to, že si ženská může kdykoli rozmyslet a nahlásit třeba i po letech, že to nebylo dobrovolně a je jasné, komu se bude věřit. To je vše, jinak by s tím nikdo problém neměl. A že si někdo nevrzne, možná na tom bude i lépe ![]()
Ahoj,
jsem v prvním dlouhodobějším vztahu a ráda bych slyšela i jiné názory a pohledy na mou situaci.
To, co se stalo, mě strašně mate. Mazlili jsem se s partnerem a mělo to přejít k něčemu víc. Já to chtěla s ochranou a partner bez. Nemyslela jsem si, že by mi to udělal, hlavně, když jsem mu několikrát řekla, že s ochranou, že na sobě i „cítím“ plodné dny a že to je strašná blbost. Abych to zkrátila. Partner si mě přidržel (já se ani moc nebránila, celá ta situace byla strašně divná) a chvíli jsme to dělali. Nakonec jsem mu ještě jednou řekla, že to fakt nechci a on přestal a začal se mi omlouvat, že doufal, že se mi to začne líbit a že ví, že to co udělal, se stát nemělo. Z jeho pohledu to v ten moment působilo jen jako nedorozumění a netušil, jaké následky to bude mít. Že moc nepřemýšlel.
Od té doby jsme se neviděli. Několikrát mi volal. Snaží se mě udobřit, vysvětluje mi, že to tak nemyslel a že udělá cokoliv, co si jen řeknu, jen abych byla šťastná.
Já se ale cítím strašně zmateně a každým dnem to jen sílí. Nevím, co s celou situací mám dělat. Chtěla bych mu odpustit tuhle chybu, ale nevím jak. Překročil moje hranice. Ohrozil mě.. moc se mě to dotklo.
nevím, co si o tom myslet. Strašně moc se potřebuju poradit. Nevím, jestli je moje reakce vůbec adekvátní.