Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To není ghosting. Řekl ti, že už ti nechce dát šanci dost jasně. Po osmi měsících nemá smysl konec řešit dlouho. Smířila bych se s tím.
Nevnucuj se mu pořad, vidíš, že vůbec nereaguje. Ukončil to.
Vždyť se s tebou rozešel. Proč mu už nedáš pokoj?
Vždyť u něj musíš vypadat jako zoufalka, co se pořád vnucuje. ![]()
Nechce s tebou být. Proč mu nedáš pokoj? On není nejmladší. Ty asi taky ne. Tak buď dospělá. A postav se k situaci dospěle. Lásku a zájem si nejde vynutit.
@Šmoulice protože se nedomluvil se mnou na předání věci poslání věci absolutně nereaguje
On to ukončil, Ty musíš taky.
Neponižuj se, když bude chtít nějaký věci, tak se ozve.
@Anonymní píše: Více
chápu, že tě to bolí
ale neponižuj se
já v takové situaci si ho úplně všude zablokovala, aby mne to nenutilo se zlomeným srdcem mu třeba v noci vypisovat nějaké srdceryvné slátaniny.. dítě spolu nemáte, byli jste spolu krátce, takže Hotovo-Ende, Konec, jdi dál.. už se neponižuj, je to trapné a zbytečné, nechce tě, tak se s tím smiř! ![]()
@Anonymní píše: Více
jsou cenné? nemůžeš je oželet? mne by to za pár hadříků, kosmetiky a zubní kartáček stálo, protože moje hrdost má vyšší cenu.
Ale pokud ti o ně tak moc jde, tak mu napiš zprávu, ať ti vše hodí do krabice tehdy a tehdy před dveře, mezi dveřma mu můžeš vrátit klíče, já bych mu je hodila na rohožku…
kdo chce kam…
Z toho plyne ponauceni nenechavat si veci tam, kde nebydlim.
@Lucy75 bydlí 80km daleko a ja nemám auto.. Ano jsou cenné dost jako samoživitelka opravdu nemůžu si dovolit jzn tak vše vyhodit
Ja to teda jako ghosting chapu. Pokud ti jeste pred par dny nosil kytku, planoval, rikal ti, ze chce mluvit…
Ale holt lidi ukoncujou vztahy zrale a nezrale…tohle je ten horsi pripad. Boli to, ale myslim, ze se na tom ukazuje, jak by byl vas vztah do budoucna = desnej.
Partner 38let po 8měsících a pár neshodach žádný velké hádky, mi prvního adventu řekl že už mi šanci nechce dát, že musí přemýšlet atd kecy, ještě jsme v průběhu prosince spolu komunikovali z řešili nás vztah, na můj svátek lu místo mých věcí z jeho domu dovezl kytku a že chce ještě mluvit, ale pořád dokola, byl psychicky na dně, přitom jsme si neudělali nikdy nic hrozného.. Poté jsme si řekli že na víkend by mě vzal k sobě ale že už se bojí že se pohádáme.. Poté se všude už odmlčel a nereagoval na volání zprávy nic jakoby ghosting… Ptala jsem se ho před týdnem zda víkend teda bude a bez odpovědi celkově mi už nenapsal 9dni…ani nečetl zprávy nic, na fb už ani nesvítí a to jsme pořád přátelé tam,. Po 4dnech co jsem i já mlčela mi to nedalo a na Štědrý den jsem k večeru napsala… Hezký svátky a Štědrý večer… Bez odpovědi, bez zobrazení a online vůbec… Netuším už co dělat, dny letí a já nevím co dělat holky..