Ghosting před svátky

Anonymní
27.12.24 09:59

Ghosting před svátky

Partner 38let po 8měsících a pár neshodach žádný velké hádky, mi prvního adventu řekl že už mi šanci nechce dát, že musí přemýšlet atd kecy, ještě jsme v průběhu prosince spolu komunikovali z řešili nás vztah, na můj svátek lu místo mých věcí z jeho domu dovezl kytku a že chce ještě mluvit, ale pořád dokola, byl psychicky na dně, přitom jsme si neudělali nikdy nic hrozného.. Poté jsme si řekli že na víkend by mě vzal k sobě ale že už se bojí že se pohádáme.. Poté se všude už odmlčel a nereagoval na volání zprávy nic jakoby ghosting… Ptala jsem se ho před týdnem zda víkend teda bude a bez odpovědi celkově mi už nenapsal 9dni…ani nečetl zprávy nic, na fb už ani nesvítí a to jsme pořád přátelé tam,. Po 4dnech co jsem i já mlčela mi to nedalo a na Štědrý den jsem k večeru napsala… Hezký svátky a Štědrý večer… Bez odpovědi, bez zobrazení a online vůbec… Netuším už co dělat, dny letí a já nevím co dělat holky.. :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
121
27.12.24 10:11

To není ghosting. Řekl ti, že už ti nechce dát šanci dost jasně. Po osmi měsících nemá smysl konec řešit dlouho. Smířila bych se s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
27.12.24 10:12

Coby, pochopit, ze s tebou byt nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8492
27.12.24 10:13

Nevnucuj se mu pořad, vidíš, že vůbec nereaguje. Ukončil to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
27.12.24 10:15

Vždyť se s tebou rozešel. Proč mu už nedáš pokoj?
Vždyť u něj musíš vypadat jako zoufalka, co se pořád vnucuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9013
27.12.24 10:22

Nechce s tebou být. Proč mu nedáš pokoj? On není nejmladší. Ty asi taky ne. Tak buď dospělá. A postav se k situaci dospěle. Lásku a zájem si nejde vynutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 10:22

@Šmoulice protože se nedomluvil se mnou na předání věci poslání věci absolutně nereaguje

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.24 10:23

@Kelsey1 jsem o 7let mladší než on, takže ano nejsem nejmladší

• Citovat
  • Upravit
1380
27.12.24 10:43

On to ukončil, Ty musíš taky.
Neponižuj se, když bude chtít nějaký věci, tak se ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
27.12.24 11:04
@Anonymní píše: Více

chápu, že tě to bolí
ale neponižuj se

já v takové situaci si ho úplně všude zablokovala, aby mne to nenutilo se zlomeným srdcem mu třeba v noci vypisovat nějaké srdceryvné slátaniny.. dítě spolu nemáte, byli jste spolu krátce, takže Hotovo-Ende, Konec, jdi dál.. už se neponižuj, je to trapné a zbytečné, nechce tě, tak se s tím smiř! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 11:09

@Lucy75 a moje věci asi jzn tak nechám tam :,(

• Citovat
  • Upravit
24822
27.12.24 11:11
@Anonymní píše: Více

jsou cenné? nemůžeš je oželet? mne by to za pár hadříků, kosmetiky a zubní kartáček stálo, protože moje hrdost má vyšší cenu.

Ale pokud ti o ně tak moc jde, tak mu napiš zprávu, ať ti vše hodí do krabice tehdy a tehdy před dveře, mezi dveřma mu můžeš vrátit klíče, já bych mu je hodila na rohožku…

kdo chce kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
27.12.24 11:12

Z toho plyne ponauceni nenechavat si veci tam, kde nebydlim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 11:13

@Lucy75 bydlí 80km daleko a ja nemám auto.. Ano jsou cenné dost jako samoživitelka opravdu nemůžu si dovolit jzn tak vše vyhodit

• Citovat
  • Upravit
5098
27.12.24 11:14

Ja to teda jako ghosting chapu. Pokud ti jeste pred par dny nosil kytku, planoval, rikal ti, ze chce mluvit…

Ale holt lidi ukoncujou vztahy zrale a nezrale…tohle je ten horsi pripad. Boli to, ale myslim, ze se na tom ukazuje, jak by byl vas vztah do budoucna = desnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí