Ghosting před svátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101695
27.12.24 11:14
@Anonymní píše: Více

No, pockat az bude po svatcich a bude normalne chodit do prace, napsat mu, kdy se muzes zastacit pro veci a pokud neopoci, tak mu tam proste prijit v dobe, kdy cis, ze byva doma. Vyreseno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
27.12.24 11:19

o žádném dítěti tu dosud nebyla řeč - vyznělo to jako single dotaz..

tak jestli on je svobodný a bezdětný, tak třeba i to sehrálo roli, prostě takový závazek nechce… nebo jak to má on? děti? jste to za těch osm měsíců s dítětem/dětmi řešili jak?? museli se už asi poznat, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 11:19

@Lucy75 starý mládenec

• Citovat
  • Upravit
24822
27.12.24 11:20

to asi hovoří za vše…

prostě to takto nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
27.12.24 11:23

Tak to sbal a vyhoď. :roll: Evidentně to není nic důležitého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
27.12.24 11:25

@Šmoulice jenže to jsou JEJÍ věci u něj doma
a ona o ně „jako samoživitelka nechce přijít“

já bych to brala jako daň za svou naivitu nechávat u milence dražší věci… konec, ende, šlus, vykašlala bych se na to (pokud to není nový noťas za 30litrů, což nebude tento případ)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 11:25

@Šmoulice ale ja mám u něj důležité věci a opravdu otacim každou korunu tak mě to mrzí že místo aby normálně se teda domluvil udělá tohle viz text..

• Citovat
  • Upravit
15504
27.12.24 11:29
@Lucy75 píše: Více

A co tam tak důležitého teda nechala? Pár hader? :roll:

Tak ať se zvedne a dojde si pro ně. Asi ví, kde borec bydlí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
27.12.24 11:32
:zed: šmarja
a co to je za důležité věci?

pokud to nejsou doklady, drahá elektronika nebo životně důležitá věc, tak to tam, proboha nechej, a už se na to konečně vys-er,
na to, že máš dítě, se fakt chováš sama jak umanuté děcko… vím, že tě to bolí, ale řekl ti to jasně, tak si tu hrdost a důstojnost zanechej! i za cenu pár hader / kosmetiky
si v Actionu nebo DM či Kiku kup nové, ne? já i přes vysoký příjem nakupuju na Vinted, od kabelek po šaty a tuniky, za stovku, dvě.. to tě nepoloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
27.12.24 11:32

a co to je teda konkrétně za věci? Já bych to vnímala jako zástupný problém, že si ho přes věci chceš zase zaháčkovat do kontaktu a „řešit“. Jak píše @Lucy75 věci bych odepsala a byla ráda, že je to za mnou, prostě blbá zkušenost ale jsou i horší. Jsou to jen věci a to píšu jako někdo, kdo byl b situaci, že taky počítal každou kačku. Stavět se do role oběti není nijak konstruktivní a nepomáhá to. Uzavři to, dřív tě to přestane bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 11:34

@Lucy75 dítě tam má hračky proto mě to tak štve že není schopný

• Citovat
  • Upravit
24822
27.12.24 11:35

@miciangorajde přesně to si myslím..
ona ho chce prostě ještě vidět
doufá, že to zvrátí…

na jednu stranu ji i chápu, ale naštěstí v tomhle mám svou hrdost postavenou výš… a pár věcí - o kterých ani nedokázala říct, co je to za poklady - bych prostě položila na oltář nevydařenému vztahu, ať si je vyhodí, když nestojí o mne, nestála bych ani já o něj ani o ty krámy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 11:37

@Lucy75 říkal že to pošle poštou… Takže opravdu nic zvrátit nechci ale když mě ghostuje tak nevím už co

• Citovat
  • Upravit
24822

tak zrovna hraček seženeš do stovky na bazarech plnou pr-del
a fakt krásné, původní cena 500+
buď mimáč nebo i tady…
a pokud tam byla nějaká oblíbená, tak přesně stejnou fakt seženeš za zlomek ceny… řešila jsem kdysi ztrátu oblíbeného plyšáka z Ikea, měla ho od mimina, už se nevyráběl, a sehnala jsem to za 60Kč v super stavu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822

ti to říkáme všichni
vykašli se už na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek