Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šmoulice píše: Více
přesně…
mně úplně stačí, když vidím, jak zněl úvodní příspěvek.. NIKDE ani zmínka o dítěti, natož o dvojčatech, vyleze to na poslední stránce, údajně jde o hračky
dle mne jde úplně o něco jiného…
Asi tě má prostě plné zuby, takže se s tebou ani setkat nechce. Nejspíš musíš sama vědět, proč jsi se mu znechutila. Že se budeš vnucovat. Nic nepomůže. Ještě víc bude pálit mosty. Teď každá pošta nepracuje. Tak třeba v lednu věci pošle, až bude pracovní režim.
@Anonymní píše: Více
Ale prosím Tě…chceš ho hlavně uhánět, vždyť to z Tvého psaní úplně řve ![]()
@Anonymní píše: Více“Poté se všude už odmlčel a nereagoval na volání zprávy nic jakoby ghosting… Ptala jsem se ho před týdnem zda víkend teda bude a bez odpovědi celkově mi už nenapsal 9dni…ani nečetl zprávy nic, na fb už ani nesvítí a to jsme pořád přátelé tam,. Po 4dnech co jsem i já mlčela mi to nedalo a na Štědrý den jsem k večeru napsala…” — tohle ti nepřijde jako uhánění jo?
@Anonymní píše: Více
Jestli je to pro tebe tak životně důležité, tak mu tu adresu prostě napiš : Ahoj, věci mi prosím pošli do Zásilkovny/Balíkovny tam a tam (příp. poštovní adresa je : xx ), je to pro nás důležité, děkuji předem, pěkný nový rok a hodně štěstí.
hledáš problémy, kde žádné nejsou
@Lucy75 Taky jsem se chtěla zeptat, jestli trollí nebo je fakt „blbkavá“
.
@izabe
ale no tak, nebuďme zlé a jízlivé ![]()
(přiznám se, rozesmálas mne
)
Navíc řešíš fakt kraviny. Dcera posílala balík kamarádce minulou středu a ještě ho kámoška nemá. Je někde na cestě. Nehouklo Ti z toho trochu?
Nevyjadřuju se k uhánění, ale vy si necháváte věci bývalých partnerů nebo proč tak točíte na tom, ať zakladatelka koupí hračky dítěti v bazaru? Pokud to není nějaký násilník a alkoholik, což zakladatelka asi nebude tak aspoň ty věci vrátím (pošlu).
Ale balík se mohl přes svátky zpozdit jak tady někdo píše, každopádně mi je divné, že zakladatelka píše, že bývalý neví kde bydlí, to se vídali jen u něj i s jejími dětmi? Tam bude asi všechno špatně, píše, že má dvě malinké děti a s tím partnerem, který evidentně není otec, byla 8 měsíců? Jezdila jen ona k němu?
No, je to zvláštní, ale zas nemusíte být tak zlé a jak už někdo napsal tak ať mu pošle adresu, případně kód do zásilkovny, napíše mu, ať pošle věci a tečka. Dál už bych mu samozřejmě taky nepsala.
@Marieke však jo, to píšu
a zlá opravdu nejsem
ALE nastěhovat starému 38letému bezdětnému mládenci do bytu hračky dvojčat, po pár měsících vztahu, to si samo o sobě říká o průšvih…