Ghosting před svátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24824
27.12.24 12:28
@Šmoulice píše: Více

přesně…
mně úplně stačí, když vidím, jak zněl úvodní příspěvek.. NIKDE ani zmínka o dítěti, natož o dvojčatech, vyleze to na poslední stránce, údajně jde o hračky :zed: dle mne jde úplně o něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 12:30

@izabe jsem mu nepsala 5dni co kdo koho uhani

• Citovat
  • Upravit
9015
27.12.24 12:30

Asi tě má prostě plné zuby, takže se s tebou ani setkat nechce. Nejspíš musíš sama vědět, proč jsi se mu znechutila. Že se budeš vnucovat. Nic nepomůže. Ještě víc bude pálit mosty. Teď každá pošta nepracuje. Tak třeba v lednu věci pošle, až bude pracovní režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1077
27.12.24 12:31
@Anonymní píše: Více

Ale prosím Tě…chceš ho hlavně uhánět, vždyť to z Tvého psaní úplně řve :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 12:34

@Kelsey1 ale on nemá adresu!!!On není nic prostě nekomunikuje

• Citovat
  • Upravit
8503
27.12.24 12:35
“Poté se všude už odmlčel a nereagoval na volání zprávy nic jakoby ghosting… Ptala jsem se ho před týdnem zda víkend teda bude a bez odpovědi celkově mi už nenapsal 9dni…ani nečetl zprávy nic, na fb už ani nesvítí a to jsme pořád přátelé tam,. Po 4dnech co jsem i já mlčela mi to nedalo a na Štědrý den jsem k večeru napsala…” — tohle ti nepřijde jako uhánění jo? :roll: AHA
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24824
27.12.24 12:37
:zed: trollíš, nebo jsi fakt taková zoufalka?

Jestli je to pro tebe tak životně důležité, tak mu tu adresu prostě napiš : Ahoj, věci mi prosím pošli do Zásilkovny/Balíkovny tam a tam (příp. poštovní adresa je : xx ), je to pro nás důležité, děkuji předem, pěkný nový rok a hodně štěstí.

hledáš problémy, kde žádné nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
27.12.24 12:37
@izabe píše: Více

To přece vůbec není uhánění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9015
27.12.24 12:38

@Lucy75 Taky jsem se chtěla zeptat, jestli trollí nebo je fakt „blbkavá“ :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8503
27.12.24 12:38
@Šmoulice píše: Více
:lol: :lol: :lol: ten chlap je ale statečný, že s ní fungoval 8 měsíců, to se mu musí nechat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24824
27.12.24 12:40

@izabe :mrgreen: ale no tak, nebuďme zlé a jízlivé :mrgreen:

(přiznám se, rozesmálas mne :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
@izabe píše: Více

To mě taky napadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336

Navíc řešíš fakt kraviny. Dcera posílala balík kamarádce minulou středu a ještě ho kámoška nemá. Je někde na cestě. Nehouklo Ti z toho trochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
27.12.24 13:15

Nevyjadřuju se k uhánění, ale vy si necháváte věci bývalých partnerů nebo proč tak točíte na tom, ať zakladatelka koupí hračky dítěti v bazaru? Pokud to není nějaký násilník a alkoholik, což zakladatelka asi nebude tak aspoň ty věci vrátím (pošlu).
Ale balík se mohl přes svátky zpozdit jak tady někdo píše, každopádně mi je divné, že zakladatelka píše, že bývalý neví kde bydlí, to se vídali jen u něj i s jejími dětmi? Tam bude asi všechno špatně, píše, že má dvě malinké děti a s tím partnerem, který evidentně není otec, byla 8 měsíců? Jezdila jen ona k němu?
No, je to zvláštní, ale zas nemusíte být tak zlé a jak už někdo napsal tak ať mu pošle adresu, případně kód do zásilkovny, napíše mu, ať pošle věci a tečka. Dál už bych mu samozřejmě taky nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24824
27.12.24 13:21

@Marieke však jo, to píšu
a zlá opravdu nejsem
ALE nastěhovat starému 38letému bezdětnému mládenci do bytu hračky dvojčat, po pár měsících vztahu, to si samo o sobě říká o průšvih…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí