Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Pokud ty věci tak moc chceš, co jsou 4 hodiny?
![]()
aha, škemral a najednou toto…tááák určitě…nejde až tak o princip jako o pošramocené ego, co? ![]()
@Šmoulice píše: Více
Tsss, ona přece nebude škemrat o svoje věci ne? Pěkně ji to až před dveře přiveze!
Ale nejdřív mu teda zakl. bude muset říct tu adresu no.
existuje třeba street view. ale u vás je to celý nějaký zamrzlý
Vy, co jí radíte, ať si pro ty věci dojede. Vy byste jako jeli jen tak 80 kilometrů tam a 80 zpátky bez toho, aby jste věděli, že ten člověk reálně bude doma? ![]()
@Livi92 píše: Více
Tak nic jinyho ji asi nezbyde. Asi u nej byla casto, tak nejak priblizne asi vi kdy je doma, kam chodi atd ne? Jestli ty veci tak moc chce, tak nema moc na vyber. Je to jen 80km, to prece neni zas tak daleko.
Tak snad spolu chodili 8 měsíců ne? Ví, jestli pracuje dopoledne/odpoledne/o víkendech a podle toho se zařídí. Ona ty věci chce a on není povinny ji to přivést až ke dveřím
Tak si tady zase někdo pohonil o svátcích ego. Za vaše podělaný životy zakladatelka fakt nemůže, že máte takovou potřebu kopnout si do někoho jiného. Že na to zakladatelka tlačí je jedna věc, že ten chlap jí místo rozchodu přivezl kytku, lákal ji na nějaký víkend a nakonec není schopen ani odpovědět, je zas druhá věc a sorry, normální to fakt není. A ani není normální blokovat tomu druhému jeho věci a také není normální to obhajovat a dělat z té první strany vlastně úplnou krávu, že se vůbec opovaží myslet na to, že ty věci chce zpátky. ![]()
@izabe píše: Více
A ty když nejsi v práci, tak jsi vždycky jen doma? Nikam nechodíš, nejezdíš? ![]()
Tak snad ho zná a ví jak funguje přes den, ne?
Nebo co jiného ji radíš, když ji ignoruje a nereaguje na zprávy nic?
@izabe píše: Více
Co to znamená vědět jak funguje přes den? Ty snad všechny činnosti provádíš vždy stejný den v měsíci ve stejnou dobu? Lze u tebe jednoznačně říct, kdy budeš na nákupu, u doktora, na návštěvě u známých?
Já už jí odpověděla, co si myslím, že by měla udělat. Teď reaguji na to, jak tu do ní některé úplně zbytečně agresivně jedete.
@curria přesně tak… Vypadalo to že to zase bude vše v pohodě… Akorát chtěl čas, že se to nezlepší za týden vše a ks svátku mi dovezl kytku a vzal mě na 2dcl vína.. A pak zase přemýšlel o nás a pak normálně jsme si dali pusu na závěr ikdyž nadšený nějak nebyl no a pak normální ještě jsme řešili po mobilu a říkal že by teda přijel no ale že se bojí už no… A místo toho mi už 8dni neodepsal viz text
Ale prosím tě, pokud jsi s někým ve vztahu tak nějaké povědomí o jeho fungování znáš.