Ghosting před svátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6657
27.12.24 13:25
@Šmoulice píše: Více

Proč? Že chce získat své věci? To je umanuté? Divný pohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 13:36
@Anonymní píše: Více

Hele, já takto přišla u bývalého o spoustu věcí, zabalil mi tašky…nedomohla jsem se ničeho, i nějaký nábytek jsem kupovala…v dalším vztahu už jsem byla opatrnější…

• Citovat
  • Upravit
15504
27.12.24 13:40
@Temnástranasíly píše: Více

Tady ale vůůůbec nejde o věci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 13:41
@Anonymní píše: Více

A kde je jejich otec, když už jsi štíhlá mít 8mesicu nového…je mi těch dětí líto, příště jim představuje až vážný vztah :roll:

• Citovat
  • Upravit
2668
27.12.24 13:42

„Už se s tebou nechci vídat a nechci s tebou být dále v kontaktu. Věci ti pošlu po Vánocích/už jsem je odeslal.“ Jak dlouho zabere tohle napsat? Nepřijde mi normální někoho ignorovat nebo věci dokonce vyházet, jak tu některé píšou. Ale asi mám jinak nastavené standardy chování… Navíc podle toho, co píše, tak pán až po tom, co jí řekl, že už s ní nechce být, dovezl místo jejích věcí kytku a plánoval s ní společný víkend. To si poněkud odporuje. Ona už ty věci dávno mohla mít a on na základě toho mohl čistě utnout kontakt.

Zakladatelka, za mě si s tebou hraje. Myslím, že moc dobře ví, že tě jeho chování deptá. Nebo to sám nemá v hlavě úplně srovnané. Snažila bych se od něj maximálně emočně odpoutat. Teď mu už nepiš, nevolej. Nemá to cenu. Pokud se ozve. Jen bych suše a slušně požadovala zaslání mých věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6210
27.12.24 13:46
@Lucy75 píše: Více

necitala som celu diskusiu.
no neviem, ale skus decku povedat, ze tu hracku uz neuvidis. ale kupim ti nejaku novu, cudziu, ku ktorej nemas vztah. ale to nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
27.12.24 13:47
@Mkmkz píše: Více
špatně mne čteš

já jsem zrovna ta, od které dcerka ztratila milovaného plyšáka, tak jsem sehnala fakt úplně stejného
a stálo mne to 60Kč na mimáči

fakt se tu zakladatelka točí na kravinách.. prostě ho chce vidět, kontaktovat, je to zcela zjevné, ty to nevidíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6210
27.12.24 13:49
@Lucy75 píše: Více

to je jedno, ci ho chce kontaktovat. nie tak davno si tu popisovala svoje strasti s hladanim vztahu, takze… to neposudzujem, ci ho chce kontaktovat. aj ja som byvaleho chcela dost dlho kontaktovat.
druha vec je, ako sa on stavia k zavazkom. za mna nie je v poriadku, musiet kupovat nove veci detom. ani trocha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
27.12.24 13:55

Tak snad je rozdíl když se hračka ztratí a když zůstane u bývalého. Píšete tady, že mu hračky cizích dětí můžou být jedno, no, to je i jeho vizitka. 8 měsíců mu cizí děti nevadily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
27.12.24 13:58

@Mkmkz chápu tě, tvůj názor je zcela v pořádku, i pro mne pochopitelný.
Akorát já zas říkám, že by mi ty hračky nestály za mou hrdost a uhánění a dolízání a navíc ji nikdo nenutil, aby je tam u starého mládence nechávala, co asi tak mohla s 4letýma dvojčatama čekat, že.. to by musel být fakt polo-zázrak, aby z nich ten chlap byl totálně odvařenej (a neříkám, že zázraky se občas nedějí)…
holka, já mám prostě za to, že se nebudu s borcem, co ho znám asi půl roku, dohadovat o hračky. tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
27.12.24 13:58
@Marieke píše: Více

Třeba vadily, ale co mohl dělat … A když byla zakladatelka schopná tam ty věci přivézt, tqk by snad mohla být schopná si je i vyzvednout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6210
27.12.24 13:59
@hanka.br. píše: Více

a co je na tom zle tuzit po vztahu, muzskom vzore pre deti. a okrem toho - zdielat s niekym aj financnu zataz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
@Marieke píše: Více

a to víš jak? třeba mu vadily.. jen se nikdo nezeptal… pokud s ním zakladatelka komunikovala na úrovni jako zde, tak se divím, že tam ty hračky vůbec nechal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6210

chudak chlap. netreba mu vymienat aj plienky, aby bol uplne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
27.12.24 14:00
:mrgreen: měly jsmě obě ve stejné minutě stejnou myšlenku!

takže na tom asi bude něco minimálně k zamyšlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria