Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Livi92 píše: Více
a jaké je tvoje řešení?
pokud ty věci chce a on nereaguje, tak jak by jsi to v reálu vyřešila? ![]()
@Anonymní píše: Více
Hele, třeba chcípe a není mu moc do psaní, anebo v takovém stavu nechce přemýšlet nad Vaším vztahem. Já také v sobotu vstal ze špatné nohy a nějak se to v průběhu dne nelepšilo, tak jsem si změřil teplotu a 38°C. Pak to další hodiny a dny vystoupalo až na 39.7°C a už je to skoro týden, teploty sice už skoro nemám, ale stále se cítím blbě a kašlu jak tuberák. Vánoce v čudu, jelikož se ode mě nakazili všichni ostatní v domácnosti a poslední, co bych mě náladu řešit, by byl nějaký vztah a co teda s ním. ![]()
@Marieke píše: Více
Přesně tak. Je úplně jedno, jestli jde zakladatelce víc o kontakt nebo věci. A je úplně jedno, co je to za věci. I kdyby to byl zubní kartáček za 30 Kč. I kdyby mě snad chlap zmlátil a měla chuť jeho věci hodit na smeťák, vrátila bych mu je nějakým způsobem. Takže ať se dělo co se dělo, ať tlačí na pilu sebevíc, zaslouží si, aby věci vrátil. Aby aspoň napsal: toho a toho dne v tolik hodin budeš mít před mým domem krabici. A chápu, že takové jednání vzbuzuje v zakladatelce nějaký pocit zoufalství. Měla bych ho taky. Je to hnus. A osm měsíců není osm dnů, zas tak krátký vztah to nebyl, aby neznal děti. I když to je vlastně úplně jedno, na situaci to nemění.