Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele, ja bych se jeden vikend demonstrativne sebrala a nebyla doma… Aby mu secvaklo, jak je tobe, kdyz jsi furt sama… Ja osobne bych tohle nedavala, kamoska ma takhle manzela, ktery je doma casteji, ale většinou jen na noc a vztah maji na nic. Kdyz uz je doma, tak akorat obehaji nakupy, uradu, doktory, opravi co je treba a zas do prace…
Takze ma stejny penize a je vic pryc?
A fakt jezdi? Nejezdi spis jinde? ![]()
A jak to klape vam dvoum? neni v Tom jina? proto porad hr hr z domu pryc?
@Králičice No já jinej problém nevidím, chválím ho za každou kravinu…vařím, vyperu skaču kolem něj když přijede. Malou si beru rano do obyvaku aby se vyspal.On jen vidi ty penize. Prostě pořád peníze. Musíme mít pořád víc a víc. Přitom s malou potřebujeme doma minimum.
@pikola píše:
Takze ma stejny penize a je vic pryc?
A fakt jezdi? Nejezdi spis jinde?
Taky mě napadlo, že je v tom jiná…
Takový peníze má můj chlap a je každý den v pět doma a víkendy volný (taky řidič) ![]()
@Anonymní píše:
@Králičice No já jinej problém nevidím, chválím ho za každou kravinu…vařím, vyperu skaču kolem něj když přijede. Malou si beru rano do obyvaku aby se vyspal.On jen vidi ty penize. Prostě pořád peníze. Musíme mít pořád víc a víc. Přitom s malou potřebujeme doma minimum.
Ok, ty kolem nej skaces, jak se chova on k tobe?
No spis ze je vidi jen o vikendu a jeste je neprijemnej, odsekava po telefonu. Co jinak, klape vam to spolu? Nezmenil.se nejak jako nedavno, nebo takovy byl vzdycky?
Holky já fakt nevím. Jina v tom asi nebude. Bavím se s jeho nej kamarádem a ten je fakt ferovej že by mi to řekl. A přitel taky není na to litat jinam.Jen asi zlenivěl doma s ročním ditětem nema klid tak jak v autě.
Děláš super servis.
Ale jsou chlapy, které i ten nejluxusnější servis omrzi.
Ted se to stalo kamarádce, dělala první poslední. Chlap se s ni rozešel a důvod? Moc se stará.
No a byl takovej vzdycky? nebo citi zodpovednost za rodinu. Co ja vim
.ale ja bych to nezkousla, at si najde jinou praci a byl vic doma nez tohle.
No chová nechová. On nic neřekne. neřekne oběd byl dobrej.to musím já a zeptat se chutnalo ti to??atd atd. když se dobře vyspí tak mi teda řekne že mi to sluši. Ale to je malo kdy.Ale on je spokojenej. teď jsem mu napsala že mi vadi že je pořád pryč a nebo jestli ma jinou a je s ni.Tak mi akorát napsal že už si važně dělám p.del!!!
@Anonymní píše:
Teda… tohle sice ne jezdeni ale podobny pracovni cestovani toleruju muzi jen z jedineho duvodu za rok mame auto za 500tis. Koupeny pozemek bez dluhu a za dalsi rok bez dluhu postavime dum a tim pro nej ta prace konci. Za tyhle castky co tu pises by dostal nuz na krk bud prace a nebo rodina…
No ja bych za 20 tisic tohle taky asi tezko zkousavala.
Navic jeho chovani taky svedci o tom, ze toho ma plne zuby, kdyz nema naladu na vas.
A teď mi po te sms akorát napiše řekni male že ji mám rád. Ale o mě nic.
@Anonymní píše:
No chová nechová. On nic neřekne. neřekne oběd byl dobrej.to musím já a zeptat se chutnalo ti to??atd atd. když se dobře vyspí tak mi teda řekne že mi to sluši. Ale to je malo kdy.Ale on je spokojenej. teď jsem mu napsala že mi vadi že je pořád pryč a nebo jestli ma jinou a je s ni.Tak mi akorát napsal že už si važně dělám p.del!!!
Ne, napise ti, ze ma jinou ![]()
Byl takovej vzdycky?