Partner vidí jen peníze

Anonymní
21.6.14 19:34

partner vidi jen penize

Potřebuju se jen vypovídat. Nemám komu bych to řekla. partner jezdí. obvykle je tyden.14 dni pryč. pak vikend doma. že hrozně zlenivěl a doma si po sobě neuklidi ani talíř. natož aby hodil špinave pradlo do koše bych nějak zkousla.Ale on vidi jen penize nic jinyho. Teď už jezdí na 3 tydny pryč pak přijede v patek večer a v neděli odpoledne už zase musí jet. Když mu řeknu, že ho mala pomale ani nezná tak mi řekne že někdo vydělávat musí. A tím mi předhodí, že ja jsem na mateřske a nevydělávám. V práci mu stači řict, že chce jezdit třeba 10 dni a pak doma tak se podle toho zařidi. I kdyby jezdil jen tyden a vikend doma tak by jsme měli dost peněz. platí mu dobře. A když mu za celej den zavolám co děla a abych mu řekla, co dělala mala a jaky udělala pokroky tak jen řekne hm a že je unavenej že jde spát. Je mi z toho smutno. přijde mi že práci miluje víc než nás. A když nahodou řeknu, že je toho na mě tady taky dost.Tak řekne že si stěžuju že sedím celej den na zadku, ale on vydělává. Omlouvám se jestli je to zmatene jen jsme to ze sebe potřebovala dostat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.6.14 19:35

Pokud toto dělal už dřív, rada neexistuje :nevim: nebo mu prostě řekni, že jsi pořád sama :think: osobně si toto neumím představit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13314
21.6.14 19:36

Kolik tak cca vydělává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
21.6.14 19:41

Bohužel úděl těchto profesí.
Manžel to tak taky mel, před detma. Když jsme plánovali rodinu, toto jsme probrali a manžel přešel na denní ježdění, ranní, odpoledni, s penězi šel o dvacet níž, ale jsme spokojení. vidí děti vyrůstat, podílí se na výchově atd. :-)
Pokud nechce slevit, teď s nim asi už nic neudelas. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
21.6.14 19:41

To by bylo nad mé nervy a síly. Asi bych mu řekla, že buď bude mít tuto práci, nebo svou dceru (ve smyslu, že ji de-facto nezná) :nevim: ale evidentně ho to netankuje, tak je asi každá rada drahá :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.14 19:42

Právě, že když jsme spolu začali nedělal. Pak přestal jezdit aby byl se mnou já za ním oděšla 160km daleko. Najendou vymyslel, že jde znova jezdit nechala jsem ho. Slíbil, že si bude brát sebou psa.14 dni on 14 dni ja doma. abych si odpočinula z toho kolotoče. Najednou psa sebou nechce. řekla jsme fajn.ale teď už nesmím říct proti jeho ježděni ani bu…

A vydělá když jezdil po 14ti dnech domu za měsíc já měla 16 000 na učtě vyplatu a plus jeho diety ktery si nechaval.Tak celkem to dělalo plus minus 30 000.Teď je v trapu pořád. Já mám na učtě pořád 16 a diety mu dělají kolem 20 000

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.14 19:46

Já právě nevím. On prostě se ožene tím, že musí vydělávat přitom by jsme vyšli s málem. Platíme jen poplatky a to minimum, byt je náš. Když přijede tak hlavně si lehnout s malou si pohraje ráno když se vzbudí, ale jinak nejeví zajem že by ji vzal a šli na procházku. Jen ať ma hlavně v neděli navařeno a muže zase jet.

• Citovat
  • Upravit
17120
21.6.14 19:46

Co dělá za práci? Řidič?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
21.6.14 19:47

Takže cca 40 tisíc za měsíc v trapu??
A to mu dcera nechybí??
Kolik je malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.14 19:47
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.14 19:49

@kubykula Male je rok.On neřekne, že by se mu styskalo nebo tak něco. nebo co děla mala atd.ne jen mi řekne co on ja ve zkratce co jsme dělali, ale že by mi řekl, že je mu po nás smutno to neřekne.

• Citovat
  • Upravit
17120
21.6.14 19:51

Určitě sama víš, že normální to asi není, co? Víš, můj manžel je teď na 14 dnů pryč a i když tam má fakt spoustu práce, každý den chce poslat fotku malé a najde si čas na to mi říct, že mě má rád.. jsme spolu 6 let..
Není mezi vámi jiný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.14 19:51
@Anonymní píše:
Právě, že když jsme spolu začali nedělal. Pak přestal jezdit aby byl se mnou já za ním oděšla 160km daleko. Najendou vymyslel, že jde znova jezdit nechala jsem ho. Slíbil, že si bude brát sebou psa.14 dni on 14 dni ja doma. abych si odpočinula z toho kolotoče. Najednou psa sebou nechce. řekla jsme fajn.ale teď už nesmím říct proti jeho ježděni ani bu…A vydělá když jezdil po 14ti dnech domu za měsíc já měla 16 000 na učtě vyplatu a plus jeho diety ktery si nechaval.Tak celkem to dělalo plus minus 30 000.Teď je v trapu pořád. Já mám na učtě pořád 16 a diety mu dělají kolem 20 píše: Více

Teda… tohle sice ne jezdeni ale podobny pracovni cestovani toleruju muzi jen z jedineho duvodu za rok mame auto za 500tis. Koupeny pozemek bez dluhu a za dalsi rok bez dluhu postavime dum a tim pro nej ta prace konci. Za tyhle castky co tu pises by dostal nuz na krk bud prace a nebo rodina…

• Citovat
  • Upravit
5345
21.6.14 19:52

Já bych to fakt nedala. Peníze jsou fajn, ale za jakou cenu. Naštěstí manžel byl rozumnej a změnil to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9184
21.6.14 19:55

Studenej psí čumák…já bych takhle žít nechtěla…Peníze v tomhle případě nejsou všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí