Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Člověk má pas na linii pupku a ne kolem kycli. Takže to místo, kde sedí plena, není pas.
@Anonymní píše:
Zdravím,
chci se zeptat. Mame 6tydenni mimnko chlapeckaa manzel mi nasadil brouka do hlavy. Vecera jsme koupali a povida mi - nema nejak moc utly pas? Jako ono ano brisko ma tak nejak normalne a pak pas ma uzky oproti brisku, jakoze nejde mu to hezky v linii.. ale rikala jsem si ze to tak miminka proste maji. Navic ma brisko vzdy trochu nafoukle z prdu.
Jak to mate vy?
Neutahuju treba moc plenu? I kdyz si rikam ze plena by tohle neudelala![]()
ted jsme presli na pleny 2 pampers
Tak jistě chodíte každou chvíli k pediatrovi, předpokládám, že by si všiml, pokud by bylo něco v nepořádku ![]()
Tak tohle tu ještě nebylo… Co budeš delat az se nebude casove vyvijet presne podle internetoveho navodu…
Jako, že by ste mu utahováním plinky udělali vosi pas? To fakt ne.
Sirka pasu u miminka vubec nic neznamena. Miminkum se jeste nevejdou streva do brisni dutiny a tak vzdy po jidle maji nafouknuta briska. Nemusi to byt jen prdama. Bude to tak jeste par let…
@Anonymní píše:
Zdravím,
chci se zeptat. Mame 6tydenni mimnko chlapeckaa manzel mi nasadil brouka do hlavy. Vecera jsme koupali a povida mi - nema nejak moc utly pas? Jako ono ano brisko ma tak nejak normalne a pak pas ma uzky oproti brisku, jakoze nejde mu to hezky v linii.. ale rikala jsem si ze to tak miminka proste maji. Navic ma brisko vzdy trochu nafoukle z prdu.
Jak to mate vy?
Neutahuju treba moc plenu? I kdyz si rikam ze plena by tohle neudelala![]()
jak může mít útlý pas oproti bříšku?
pas je přece obvod břicha v nejširším místě přes pupek,
takže nafouklé bříško a současně útlý pas nedává smysl,
co myslíš tím útlým pasem?
@stinga píše:
jak může mít útlý pas oproti bříšku?
pas je přece obvod břicha v nejširším místě přes pupek,
takže nafouklé bříško a současně útlý pas nedává smysl,
co myslíš tím útlým pasem?
zřejmě myslí ten obvod kolem nebo těsně nad kyčlemi ![]()
já se včera večer taaak nacpala, fuj, až mi byla hanba
ale pokud bude to kolem kyčlí nový pas, tak mám pořád útlý pas, takže cajk, juchů
![]()
@Borrealis píše:
zřejmě myslí ten obvod kolem nebo těsně nad kyčlemi![]()
já se včera večer taaak nacpala, fuj, až mi byla hanba
ale pokud bude to kolem kyčlí nový pas, tak mám pořád útlý pas, takže cajk, juchů
rozhodnuto ![]()
ode dneška tomu říkám taky pas a lebedím si, hlavně když se k večeru nacpu…jóó
a třebas budou zase v módě bokovky a bude to…
@Borrealis píše:
@stinga![]()
![]()
rozhodnuto
a třebas budou zase v módě bokovky a bude to…
ode dneška tomu říkám taky pas a lebedím si, hlavně když se k večeru nacpu…jóó
Woooow, sem zapomela jak jsou maminky na emiminu desne hodny
.. boze tak nekdo napsal neco ne uplne presne.. zvlast vystresla prvorodicka beztak..
Ja bych napsala radeji neco jako „Pokud myslite tu cast u kycli..“ ![]()
Zdravím,
a manzel mi nasadil brouka do hlavy. Vecera jsme koupali a povida mi - nema nejak moc utly pas? Jako ono ano brisko ma tak nejak normalne a pak pas ma uzky oproti brisku, jakoze nejde mu to hezky v linii.. ale rikala jsem si ze to tak miminka proste maji. Navic ma brisko vzdy trochu nafoukle z prdu.
chci se zeptat. Mame 6tydenni mimnko chlapecka
Jak to mate vy?
Neutahuju treba moc plenu? I kdyz si rikam ze plena by tohle neudelala