Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
já jsem v tomhle srab. pokud by si dítě nebylo podobné, nechala bych mu nový pas udělat. radši obětuju stovku než riskovat, že mi v zahraničí dítě šoupnou do dětského domova než prověří jeho totožnost…
Zítra písnu nebo zavolám na magistrát a snad tam mi řeknou, co a jak. Srab jsem sice taky, ale když má doklad platnost 5 let, tak by to tak mělo být. Já taky nevypadám na pase, který jsem si dělala před 5 lety
, tak, jak vypadám teď. Jiná barva vlasů, jiná délka, velký váhový úbytek v obličeji ![]()
Ahojda já byla dnes dělat naši malé pas a spokojenost paní byla příjemna a naše Domula kuppodivu taky seděla v židličce a smála se od ucha k uchu …ale nakonec z toho vvyšla celkem fajn fotka
)
já byla dělat pas v Brně dnes. Malej má 4 měsíce. Paní byla skvělá. Podařila se hned 1.fotka, ale 2.byla ještě lepší. Seděla jsem bokem a dítě držela před sebou, takže jsem tam ani vidět nebyla. Celý focení trvalo pár vteřin. Malej spokojenej, já spokojená, paní úřednice opravdu super. Pokud to bude číst někdo z Brna kdo chce pas pro dítě, tak doporučuju jít út, čt před osmou. Pak je to téměř bez čekání.