Pas pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
21.3.12 15:11

Ahoj! :mavam:

mám taky jeden dotaz, který se týká pasu pro mimi. Máme v plánu jet v září na Mallorcu - malé budou 4 měsíce. Jak se toto řeší?

Předem děkuji za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
21.3.12 15:12

Bezva, díky..

Asha - jaká anténa?? 8o

Objednala jsem se přes webcall - je to OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.3.12 15:15
eileens píše:
Ahoj! :mavam:

mám taky jeden dotaz, který se týká pasu pro mimi. Máme v plánu jet v září na Mallorcu - malé budou 4 měsíce. Jak se toto řeší?

Předem děkuji za odpověď :-)

Musi mit pas, zajdete na pasovy s RL a obcankou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.3.12 15:16
janac píše:
Bezva, díky..

Asha - jaká anténa?? 8o

Je tam cip a antena. Vic se dozvis v Pouceni pro uzivatele :mrgreen: Hlavne se to nesmi namocit nebo ohnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
21.3.12 15:30
asha píše:
janac píše:
Bezva, díky..

Asha - jaká anténa?? 8o

Je tam cip a antena. Vic se dozvis v Pouceni pro uzivatele :mrgreen: Hlavne se to nesmi namocit nebo ohnout :roll:

To si děláš srandu 8o 8o :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.3.12 15:37
janac píše:
asha píše:
janac píše:
Bezva, díky..

Asha - jaká anténa?? 8o

Je tam cip a antena. Vic se dozvis v Pouceni pro uzivatele :mrgreen: Hlavne se to nesmi namocit nebo ohnout :roll:

No kez by… Za poslednich 6 let je to 4. nebo 5. zmena. Ale tahle stoji za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.3.12 15:48
asha píše:
janac píše:
asha píše:
janac píše:
Bezva, díky..

Asha - jaká anténa?? 8o

No kez by… Za poslednich 6 let je to 4. nebo 5. zmena. Ale tahle stoji za to.

Nedělej z toho drama ;) . Já s novými pasy zacházím stejně jako s těmi starými, ty staré jsem taky nijak neohýbala a už vůbec nenamáčela. Jinak pro mě je tohle jediná změna, kterou jsem zaregistrovala od vydání svého předchozího pasu, který jsme měla z roku 2003. Ano nevím, že proběhlo něco jiného - krom zrušení zápisů dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.3.12 15:52
asha píše:
janac píše:
Bezva, díky..

Asha - jaká anténa?? 8o

Hm, já jsem nikdy pasy neohýbala nebo nenamáčela… a poučení jsem asi vyhodila bez čtení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.3.12 16:10
Raduš.ka44 píše:
asha píše:
janac píše:
asha píše:
janac píše:
Bezva, díky..

Asha - jaká anténa?? 8o

Nedělej z toho drama ;) . Já s novými pasy zacházím stejně jako s těmi starými, ty staré jsem taky nijak neohýbala a už vůbec nenamáčela. Jinak pro mě je tohle jediná změna, kterou jsem zaregistrovala od vydání svého předchozího pasu, který jsme měla z roku 2003. Ano nevím, že proběhlo něco jiného - krom zrušení zápisů dětí.

Drama? Vis na kolik nas tahle hovadina prijde? :lol: Je mi to uz ukradeny. A zmeny: v r. 06 stacil zapis ditete v pase. V r. 07 muselo mit kazdy dite svuj pokud uz nebylo zapsany v pase rodicu (kluk byl zapsan, desetidenni dceru jsme pul hodiny mucili u fotaka, nasledujici rok totez, pas platil jen rok. Po case opet zavedli zapisovani do pasu. A ted si nejsem uplne jista, jestli tam bylo jeste jedno pasovy obdobi nebo jen nejaka uprava. Nejmladsi uz byl jen zapsan a mohla byt i dcera, protoze stary pas ji propadl. A ted musi mit opet kazdy dite svuj pas, mnohem promakanejsi. Venku je kazdymu putna, na jaky doklad jezdime, to jen tady furt blbnem. No proste mne to stve, vzhledem k poctu deti a stalymu cestovani :zed:
Edit: byla uprava, zapisovat se prestalo, nezapsane deti musely mit svuj pas, ale zapsani nadale platilo…to plati ted do konce kvetna.

Příspěvek upraven 21.03.12 v 16:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.3.12 16:10
Regina Hero píše:
asha píše:
janac píše:
Bezva, díky..

Asha - jaká anténa?? 8o

Hm, já jsem nikdy pasy neohýbala nebo nenamáčela… a poučení jsem asi vyhodila bez čtení…

Tak to ani nevis, ze tam mas antenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.3.12 16:25
asha píše:
Regina Hero píše:
asha píše:
janac píše:
Bezva, díky..

Asha - jaká anténa?? 8o

Hm, já jsem nikdy pasy neohýbala nebo nenamáčela… a poučení jsem asi vyhodila bez čtení…
Tak to ani nevis, ze tam mas antenu :mrgreen:

No to jsem fakt nevěděla, dokud jsem si to tu nepřečetla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.3.12 18:29
asha píše:
Raduš.ka44 píše:
asha píše:
janac píše:
asha píše:
janac píše:
Bezva, díky..

Asha - jaká anténa?? 8o

Nedělej z toho drama ;) . Já s novými pasy zacházím stejně jako s těmi starými, ty staré jsem taky nijak neohýbala a už vůbec nenamáčela. Jinak pro mě je tohle jediná změna, kterou jsem zaregistrovala od vydání svého předchozího pasu, který jsme měla z roku 2003. Ano nevím, že proběhlo něco jiného - krom zrušení zápisů dětí.

Drama? Vis na kolik nas tahle hovadina prijde? :lol: Je mi to uz ukradeny. A zmeny: v r. 06 stacil zapis ditete v pase. V r. 07 muselo mit kazdy dite svuj pokud uz nebylo zapsany v pase rodicu (kluk byl zapsan, desetidenni dceru jsme pul hodiny mucili u fotaka, nasledujici rok totez, pas platil jen rok. Po case opet zavedli zapisovani do pasu. A ted si nejsem uplne jista, jestli tam bylo jeste jedno pasovy obdobi nebo jen nejaka uprava. Nejmladsi uz byl jen zapsan a mohla byt i dcera, protoze stary pas ji propadl. A ted musi mit opet kazdy dite svuj pas, mnohem promakanejsi. Venku je kazdymu putna, na jaky doklad jezdime, to jen tady furt blbnem. No proste mne to stve, vzhledem k poctu deti a stalymu cestovani :zed:
Edit: byla uprava, zapisovat se prestalo, nezapsane deti musely mit svuj pas, ale zapsani nadale platilo…to plati ted do konce kvetna.

Myslím drama s péčí o anténu a čip. To líčíš tak, jako by bylo třeba nový pas nosit v nějakém obrněném pouzdru. :lol: ;) Na zápis do pasu lze jezdit skoro do konce června (tuším že do 26.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.3.12 19:10
Raduš.ka44 píše:
asha píše:
Raduš.ka44 píše:
asha píše:
janac píše:
asha píše:
janac píše:
Bezva, díky..

Asha - jaká anténa?? 8o

Myslím drama s péčí o anténu a čip. To líčíš tak, jako by bylo třeba nový pas nosit v nějakém obrněném pouzdru. :lol: ;) Na zápis do pasu lze jezdit skoro do konce června (tuším že do 26.)

Tak jestli tim myslis toho smajlika… :mrgreen: Tu peci… :roll: My cestujem fakt hodne. Pasy mam stale u sebe. Tak jsem zvedava, jak dlouho vydrzi :mrgreen:
To je celkem fuk, jestli se da jezdit do konce kvetna nebo do 26. cervna, vetsinu z nas to proste nemine. Jen teda ted jeste nejsou na pasovym takovy fronty, takze je lepsi to moc neodkladat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí