Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Názor mám takový, že těhotná žena, která si myslí, že „musí“ hodiny dřepět v zahulené místnosti, je pitomá - nemusíš nic, je to tvoje rozhodnutí. A taky si myslím, že lidi, kteří kouří v přítomnosti těhotné, jsou bezohlední blbci.
A cože to je za uzenou sešlost? Hospoda, práce, bezohledný tchánovci?
Ne. Nemusíš nic.
Počkala bych venku, než si to ti 3,4 lidi uvnitř vyřídí ![]()
Musíš jen porodit. Čichat kouř několik hodin fakt nemusíš ![]()
Ohleduplnost některých kuřáků Jena bodů nula. Děsný.
Znám to z rodiny a děsný. Jeden člověk co musí hulit pořád. Děsna bezohlednost.
@Anonymní píše:
Hezky vecer holky, jsem ve 20tt, myslíte ze vadi kdyz se jednou za cele těhotenství vystavim pasivnimu kouření zhruba na 5,6 hodin ale bude kouřit více lidi zhruba 3,4 a to docela dost v jedné místnosti. Nechci ale budu muset.. říkám si ze projednou to asi preziju, jaký názor mate vy?
Fuj
.
Já bych tam nebyla. A to nejsem těhotná.
@Anonymní píše:
Hezky vecer holky, jsem ve 20tt, myslíte ze vadi kdyz se jednou za cele těhotenství vystavim pasivnimu kouření zhruba na 5,6 hodin ale bude kouřit více lidi zhruba 3,4 a to docela dost v jedné místnosti. Nechci ale budu muset.. říkám si ze projednou to asi preziju, jaký názor mate vy?
ano, vadí, a to velmi
dítě se dusí, nikotin stahuje cévy
hlavu mu pod vodu dávat nebudete a topit jej záměrně nebudete, že jo
tak jej prosím nevystavujte pasivnímu kouření, ono se dusí a má málo kyslíku…
lidi snad vemou ohled na těhotnou, ne? dnes už je to normální
No asi nevadí, když vám bude jedno, že se ten nebohý plod ve vás bude celou dobu dusit. Já bych tam teda neseděla ani netěhotná, nesnáším ten smrad. ![]()
@Takco píše:
Fakt by mě zajímalo, co je to za nutné setkání kuřáků.
Nutné setkání kuřáků
pobavilo ![]()
Fuj.. i když jde někdo přede mnou nebo kouří na zastávce, tak jdu pryč.. fuj, nebudu čuchat něčí smrad, ještě k tomu těhotná.