Pro pobavení - oblíbené jídlo v těhotenství

682
14.10.22 19:13

Pro pobavení - oblíbené jídlo v těhotenství

Ahojte,

když byla mamka těhotná s bráchou, mohla se utlouct po rajčatech. Když se narodil brácha, tak asi do svých 18 let nemohl pozřít rajče. Protlak ani kečup mu nevadil, ale rajče fakt do pusy nedal.

Když jsem byla těhotná já se synem, tak jsem milovala rajskou na jakýkoli způsob a malý mi teď odmítá jakékoli jídlo, kde ucítí rajčata, kečup či protlak. Tak si říkám, jestli jsme ty naše děti nepřecpaly moc a nevytvořily jim averzi k jídlu, kterým jsme v těhotenství cpaly téměř každý den :D.

Máte taky takové oblíbené jídlo, které vám pak děti odmítají jíst?
Tuto diskuzi prosím berte hlavně pro pobavení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
895
14.10.22 19:16

U první jsem se cpala okurkama, čerstvými i salátem a malá je miluje, na jakýkoliv způsob… Teď nemam nic, čím bych se nějak extra cpala. Nemám moc hlad ani chuť (33tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65412
14.10.22 19:19

Cherry rajčátka a salátové okurky
A syn jí oboje a jako malý to i vyžadoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.10.22 19:21

U všech tří. Uvařená rýže paraboild (jinou nejím), čerstvé rajče na kostky a nastrouhaný eidam. Takové lehké, jednoduché jídlo. To jsem jedla často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518

Jahody. Ty zbožnuje i syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221

Kdybych měla odpovědět jen na nadpis tak by to bylo chlebíčky se salátem a ruským vejcem. Vtipné je, že kupované chlebíčky že salátem nejím. Ale jako těhotná… Bylo mi až špatně, prostě jsem je musela mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36020
14.10.22 19:23

Mrkev. A dcera ji milovala. Dokonce mě pak i doktorka říkala ať s ní trochu brzdim že měla kůži do oranzova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
14.10.22 19:25

Já u obou těhotenství jedla zavařené okurky. Snědla jsem všechny co jsme měli ve sklepě zavařené, pak jsem snědla skoro všechny u babičky a musela přikupovat.. Obě děti okurky miluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.10.22 19:27

Nejedla jsem mléčné výrobky vůbec. Ty téměř nejím. Smrdí mi to, čpí. Speciálně omáčky se smetanou považuji za pokažené jídlo. Mléko, jogurty nikdy.
A syn měl/má atopák, který mu dělají mléčné výrobky. Teď to má několik let v klidovém režimu. Žádné fleky nejsou na kůži. Dětská říká, že to může být období klidu a může mu to znovu vylézt, až bude ve větším stresu. A dcera mi jednu dobu zvracela jogurty. Sestře se tak maturitou vrátily záchvaty epilepsie, když byla před maturitou a před státnicemi. Jí to taky vždy vyvolá stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
14.10.22 19:28

Ne, moje máma třeba milovala margotku a gumové medvídky a obojí mám ráda :D já zrala po tunách čokoládu a tu mi teda děti taky neodmítnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
14.10.22 19:32

U prvniho ciste krekry a toasty se syrem…u druheho cokoladu. Ani s jednim decka nemaji problem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.10.22 19:37

U prvního hermelín (miluje ho) a u druhého mastné domácí hranolky (ty mastné dětem nedávám, ale hranolky miluje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.10.22 19:44

Jedla jsem ředkvičky, pořád celý den. Denně jsem zvládla x svazků. Když v obchodě neměli, chtělo se mi brečet. Bylo to hrozný.😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
14.10.22 19:56

Já milovala párky s tatarkou :mrgreen: a to doma běžně nepodáváme, ale holky milujou maso, takže by s tim asi problém neměly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12645
14.10.22 20:03
@Kelsey píše:
Nejedla jsem mléčné výrobky vůbec. Ty téměř nejím. Smrdí mi to, čpí. Speciálně omáčky se smetanou považuji za pokažené jídlo. Mléko, jogurty nikdy.
A syn měl/má atopák, který mu dělají mléčné výrobky. Teď to má několik let v klidovém režimu. Žádné fleky nejsou na kůži. Dětská říká, že to může být období klidu a může mu to znovu vylézt, až bude ve větším stresu. A dcera mi jednu dobu zvracela jogurty. Sestře se tak maturitou vrátily záchvaty epilepsie, když byla před maturitou a před státnicemi. Jí to taky vždy vyvolá stres.

No vidis ja si zase zivot bez mlecnych vyrobku, jogurtu, syru, kefiru, nedovedu predstavit. Kluk vypije taky litry kefiru. Miluji tvaroh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie