Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojy holky,
chci znát názor dalších. Jde o to, že manžel pojede na víkend na hory, budou chodit po horách atd., večer asi pít v chatě. Máme doma miminko a větší dítko. Já nejsem proti, ať si klidně jede, ale jen s chlapama, prostě pánská jízda, mají tam být ale i dvě holky, nezadaný, bez dětí. Mě se to vůbec nelíbí, co vy na to? Tolerovali byste to, nebo by vám to taky vadilo?
Nevadilo, pokud te hodla podvest, hory k tomu nepotrebuje. Prece ho nebudes itzolovat od pulky planety.
Kdyby chtěl, tak o těch holkách ani nevíš…nebo se najdou jiné přímo na místě. Nechala bych ho jet.
Pikola má sice pravdu, ale zas na druhé straně - jen tak mu podstrčit příležitost… Nevím, tyhle výjezdy moc neuznávám. Ale pokud jste to tak měli nastavené i předtím, tak bych asi moc neremcala… U nás to funguje úplně jinak, ne protože se omezujeme, ale proto, že nám to tak vzájemně vyhovuje ![]()
@Emillka píše:
Ahojy holky,
chci znát názor dalších. Jde o to, že manžel pojede na víkend na hory, budou chodit po horách atd., večer asi pít v chatě. Máme doma miminko a větší dítko. Já nejsem proti, ať si klidně jede, ale jen s chlapama, prostě pánská jízda, mají tam být ale i dvě holky, nezadaný, bez dětí. Mě se to vůbec nelíbí, co vy na to? Tolerovali byste to, nebo by vám to taky vadilo?
Ahoj, taky by mi to vadilo, zkusila bych mu to převést do opačného příkladu - Ty bez dětí někam s kámoškama a dva pěkný borci s Váma…
Samozřejmě, kdyby Tě chtěl podvést, nebo tak, tak jak píšou holky, udělal by to kdekoliv, ale když si člověk trochu upije a je příležitost, je větší pravděpodobnost, že by se tam něco semlít i mohlo… ![]()
No tak jako predpokladam, ze na horach asi i nejakou zenskou potkaji, nebudou mit chatu pro sebe, muzou jit do hospody, tak jsou taky zensky.. a hele, v praci ma taky zensky, na ulici, v krame.. Bych ho zavrela doma. Navzdy.
Pokud mu neverite, ze se neumi ovladnout, tak ho nikam nepoustejte.
@neila píše:
Pikola má sice pravdu, ale zas na druhé straně - jen tak mu podstrčit příležitost… Nevím, tyhle výjezdy moc neuznávám. Ale pokud jste to tak měli nastavené i předtím, tak bych asi moc neremcala… U nás to funguje úplně jinak, ne protože se omezujeme, ale proto, že nám to tak vzájemně vyhovuje
u nás je to podobně, ho by taková akce asi ani nenapadla, ale i tak by mi to vadilo, kdybych s tím přišla já on by mě taky nepustil, takové věci jsme si vyjasnili hned na začátku a úplně se na nich shodli..
@lukresia píše:
u nás je to podobně, ho by taková akce asi ani nenapadla, ale i tak by mi to vadilo, kdybych s tím přišla já on by mě taky nepustil, takové věci jsme si vyjasnili hned na začátku a úplně se na nich shodli..
Taky to máme doma tak… ![]()
Zakladatelko, je to o důvěře, o ničem jiném. Jestli má tvůj manžel proutnícké sklony tak je to marný, nezastaví ho nic. Pokud je normální a má nadhled, tak ho zkus zachovat také, dopřej mu výlet s kamarády a neřeš to.
Tedy pokud je to opravdu to, co tě trápí a neštve tě spíš to, že vůbec někam jde… Ne vždycky to žena dokáže překousnout bez emocí a úsměvem, to je ale normální, jen to málokterá přizná ![]()
A co myslíš? Že tam ty dvě holky jako hned přefikne, jo?
Když ti nevadí, že někam jede a ty sedíš doma na zadku s miminem (což by štvalo teda mě
) tak nechápu, proč ti vadí nějaký ženský tam? ![]()
Teda neberte to jako rejpání, vážně mě to zajímá…jak si probůh předem vysvětlujete jak a co bude?
Jakože po prvním rande si stanovíte pravidla, že pánské jízdy jen s chlapi, dámské jen s ženami…opačné pohlaví nepřichází v úvahu a jestli se ti to nelíbí vztah nebude? ![]()
Mě to přijde směšný
Ale tak klobouk dolů jestli to tak opravdu máte no ![]()
@RyBANA tak třeba my jsme se znali z dřívějška a prvních pár schůzek byli spíše přátelské, jakože jsme se po dlouhé době neviděli a probírali jsme minulost a co nám na vztazích vadí atd..pak jsme přešli jaký vztah bychom si představovali, co od něj čekáme..a ta shoda nám padla 100%
jj probírali jsme i chození na kávičky s druhým pohlavím, noční výlety bez partnera a možná jsme divní a směšní, ale nám to tak klape takže proč ne ![]()
Příspěvek upraven 17.09.12 v 13:46
Vadilo by mi to, že si jede užívat…zatím co já bych seděla s dítětem doma na zadku…jako kdyby to nebylo i jeho dítě…můj názor
@RyBANA píše:
Teda neberte to jako rejpání, vážně mě to zajímá…jak si probůh předem vysvětlujete jak a co bude?Jakože po prvním rande si stanovíte pravidla, že pánské jízdy jen s chlapi, dámské jen s ženami…opačné pohlaví nepřichází v úvahu a jestli se ti to nelíbí vztah nebude?
Mě to přijde směšný
Ale tak klobouk dolů jestli to tak opravdu máte no
Dřív jezdil jen s klukama, teď si našel partu a tam jsou i holky. Jedna nemá moc dobrou pověst a je taková provokativní, ale to je fuk, chtěla jsem jen znát jiný názor. Asi mě i štve že jsem doma s miminem, ale prostě já uznávám buď babibec nebo pánská jízda.
Ale díky za názory