Pásový opar - příčina

1
8.7.23 23:45

Pásový opar -příčina

Zdravím a obracím se na vás s dotazem. Zřejmě jsem prodělala pásový opar. Že by se mohlo jednat o opar mi došlo až když pupeny mizely. Nic mě nebolelo, jen občas svědily, proto jsem to neřešila. Co ale řeším je, proč se udělal. Všude čtu, že může být příčina probíhající nádorové onemocnění nebo stres. Že bych byla nějak ve stresu si nemyslím. Najde se tu někdo, kdo prošel oparem a může mě uklidnit, že mu nic jiného není?? :lol:
Děkuji a klidnou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
9.7.23 00:42

Pasovy opar je prenosny, mohla jsi to klidne od nekoho dostat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
9.7.23 07:07
@Dendiss píše:
Pasovy opar je prenosny, mohla jsi to klidne od nekoho dostat ;)

Přenosný je virus, který způsobuje neštovice&pásový opar. Pásový opar jako takový nelze chytit. Virus se reaktivuje při stresu, oslabení imunity atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42222
9.7.23 08:04
@Petrasofi píše:
Zdravím a obracím se na vás s dotazem. Zřejmě jsem prodělala pásový opar. Že by se mohlo jednat o opar mi došlo až když pupeny mizely. Nic mě nebolelo, jen občas svědily, proto jsem to neřešila. Co ale řeším je, proč se udělal. Všude čtu, že může být příčina probíhající nádorové onemocnění nebo stres. Že bych byla nějak ve stresu si nemyslím. Najde se tu někdo, kdo prošel oparem a může mě uklidnit, že mu nic jiného není?? :lol:
Děkuji a klidnou noc :mavam:

Dcera to měla v 16 a žádnou rakovinu nemá. Já na VŠ a straším tu dalších 30 let.
Ono třeba i horko, viróza (i hodně slabá, nebo jen to, že tělo s nějakým virem bojuje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11791
9.7.23 12:30

Měla jsem pásový opar před třiceti lety.
Tenkrát se to léčilo fialkou a nějakým béčkem.
Zatím žiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
9.7.23 15:07

@Doctus aha, dekuji za vysvetleni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
13.7.23 18:46

Nejspíš jste byla v kontaktu s někým, kdo má neštovice. Já měla PO na gymplu a rakovina to tenkrát fakt nebyla. Negooglete nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí