Pastelky - jako dřív
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@KimL
Není to Herlitz na těch pastelkách? U nás bylo celé papírnictví po revoluci. Měli pohledy a hezké obálky.
Na synovo čmárání máme Tricolor trojúhelníkové silné a K Clasic z Kauflandu. Obě mi přijdou dobré, ale žádná kreslířka nejsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve většině výtvarných potřeb vás nechají ty pastelky vyzkoušet. Evidentně máte specifické požadavky a těžko je naplnit bez toho, abyste měla tu pastelku v ruce a kreslila na potřebný papír.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sashie Ty tlusté právě nechci, nejsou tak přesné
@Russet Herlitz asi ne, jče to psacím písmem, první písmeno R, pak možná eslitz. Tricolorky mám, jsou super, ale opět jde o kategorii omalovánkových pastelek. Já hledám něco, co se dá použít na umělecké kreslení, ale nestojí to 10× víc než normální pastelky, jenom aby se to mohlo jmenovat „umělecké pastelky“. Ty staré, co mám, jsou hodně tvrdé a hodně se lámou, ale taky nejsou určené na nějaké zběsilé vymalovávání, ale na jemné kreslení. Ty nejlepší jsou takové ty klasické šestihranné tenké.
@Ou Většinou ty nejlepší věci, které nestojí na reklamě, najde člověk v nějakém zapadlém obchůdku nebo jde o úplně neznámou značku. Proto hledám tipy na tohle. Něco, co nenajdu ve velkém obchodě uměleckých potřeb, a kde půlka ceny bude za značku.
Na ty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KimL Tak zkus zajít k vietnamcům. Mívají různé druhy pastelek různé kvality a nestojí to majlant, takže bys třeba našla, co hledáš
Mně se tam takhle povedlo jednou koupit opravdu pěkné vydatné pastelky, ale pak jž je neměli. oupila jsem cosi jiného a to nekreslilo skoro vůbec, takže je to sázka do loterie. Ale zas si tam asi můžeš vzít papír a ozkoušet to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit