Patron Bohemia Athos??? Vanička?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4597
3.6.06 13:15

Patron Bohemia Athos??? Vanička?

Už mám opět jiného favorita a tím je Patron Bohemia Athos.
Zajímalo by mne, zda tedy do základní výbavy patří ta přenosná taška, nebo nikoli??
Na stránkách jsem totiž našla jako související doplňky vložené lůžko Comfort, letní a zimní doplněk přikrýky a to mne zmátlo.
Nemáte někdo zkušenost, jaký je rozdíl mezi lůžkem ze základní výbavy a lůžkem Comfort a je-li potřeba ten letní a zimní doplněk přikrývky??

Kdo máte kočárky od Patronu, kupovali jste i originál tašku, nebo se dá napasovat nějaká trochu levnějš??

Chtěla bych totiž trochu ušetřit, tak zkouším kde se dá :D

Už takhle se cena toho kočárku vyšplhala o 3 tisíce, které jsem původně do kočárku měla v plánu dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6927
3.6.06 13:23

Ahoj, taky hledam kocarek, samo ze musi byt levnej, a kvalitni :-). Chces nejakou kombinace, nebo hledas jen treba hlubokej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
3.6.06 13:26

ten kocarek o kterem pises se zda velmi dobry. cenove taky prijatelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
3.6.06 13:40

nasla jsem ho i v inzeratech http://deti.bazos.cz/…-bohemia.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4597
3.6.06 14:17

Ahoj Masožravko :D
Tento inzerát jsem taky našla, ale myslím, že pokud něco stojí 9 tisíc v základní výbavě, je celkem dost prodávat to použité za 7, to si to můhu koupit nové. Jestli jsem tedy to dobře pochopila, že se jedná o použitý kočárek.
Jestli hluboký nebo kombinaci zatím nejsem až tak rozhodnutá.
Každý den je to jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
3.6.06 14:47

jo,jo to znam, ja hlavne chci aby byl lehkej, az ho ho budu tahat. Bydlime ve tretim patre bez vytahu a do sklepa je to taky jedno patro, kam nejspis budu kocar davat. A nektere , ktere jsou pekne jsou zase male, myslim tim korbicku na delku a sirku. cekame mimco na zimu, tak tam s nim musim nacpat jeste fusak. Je to veda ty kocarky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
3.6.06 18:24

Ahoj,

já jsem majitelkou starší verze Patronu Fenixe F4. Co vím (ale raději si to ověř telefonicky nebo na www.patron-bohemia.cz), Athosy mají tašku (=vložené lůžko) v základní výbavě, takže nemusíš nic dokupovat. Rozdíl mezi Standardem a Comfortem bohužel netuším (Standard mám já - má pevné dno, lze ho rozložit na placku, použít jako fusak, horní část plně odepnout).

Bez letního a zimního doplňku se podle mne obejdeš, lze ho nahradit univerzální pláštěnkou nebo moskytiérou (je to jen elegantnější forma).

Jinak Patrony lze naživo vidět, co vím, v prodejnách Puntanela a Bambule, nebo přímo v Mělníce.

Já jsem se svým Patronem spokojená, jezdím s ním přes rok zejména v terénu a drží bez závad, uveze i nadměrný náklad (tj. dítě i velkého psa) :D .

Katka, Andulka 14m+Prtě 25.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4