Patrový dům a mimčo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101682
24.6.14 15:28

@terinka4444 To záleží, jak moc se dítko v noci budí… pokud moc ne, tak má vlstní pokoj něco do sebe, pokud baští 6× za noc, tak taky volím postýlku hned vedle postele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101682
24.6.14 15:30
@Amys píše:
Mezi námi je otázka, jestli tu postýlku zeshora zatím nepřendat dolů. Jsi si jistá, že v ní bude hned od začátku spát? :mrgreen: :lol:

Já si jistá byla a taky v ní obě děti spali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.6.14 15:33

@alviola no já dostala od doktora vynadáno a následně fyzioterapeut to potvrdil, měla jsem roztažený takový pevný gauč, hodně pevný, měla ložnou plochu 180*200cm, přišlo mi blbé ji dávat na zem. Takže jsme si první měsíce hrávaly na tom gauči, otočila se přesně ve třech měsících, ale dál už to nebylo vhodné, potřebovala pevnou oporu, tvrdou zem, na posilování, odrážení, lezení, válení. Pevnou a tvrdou.
Já mám patrový dům, mně osobně tedy přijde zbytečnost mít postýlku dole, to už je praktičtější nějaký ten košík, když už to musí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.6.14 15:35
Já si byla jistá naprosto taky a obě děti spaly v posteli se mnou. Kdybych čekala třetí, ani se neobtěžuju kupovat nějakou postýlku, zbytečná investice.
@j.a.n.i1 píše:
Já si jistá byla a taky v ní obě děti spali :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
24.6.14 15:37

@terinka4444 Ne, gauč opravdu není vhodný. I když se nám zdá tvrdý, tak je pořád je to trochu měkké. Vlastně ani ta postýlka s klasickou matrací na to není ideální, toje pravda. My jsme měli matraci po mně a to byla hodně tvrdá kokosová deska (tehdy se to tad dělao, razilo se, že dítě musí spát na tvrdém).
Ideální byla pro nás ta ohrádka, to dno byla tvrdá deska potažená jenom nějakou koženkou, na to deka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
24.6.14 15:37

@terinka4444

Mě říkali to samé, od prvního otočení na zem a tvrdou podložku. Košík jsem měla dole a bylo to praktičtější než další postel. Ale co se pokojíku týče tak moje malá spalá dobře až ve chvíli kdy byla sama v pokoji do tý doby se neustále budila a půlku noci prořvala, dala jsem jí samostatně a budila se jenom na krmení.. Asi jsme jí rušili jak jsme se převalovali nebo nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30314
24.6.14 15:46
@Anonymní píše:
Holky a vy co jste meli tu postylku 2× tak jste kupovali i 2× perinky?

Ne, v té v obýváku má malá na přikrytí čtvercovou zavinovačku. V létě slabou deku. Polštář nemá vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
24.6.14 15:52

Měla jsem dvě postýlky, tu v obýváku jsem rušila asi v 15 m (jako úplné mimino tam spal, pak to měl jako bezpečnou zónu na válení a hraní, když jsem třeba vařila, jinak měl deku na zemi, když už byl kontaktnější). Když se narodil mladší, byla postýlka v ložnici stále obsazená starším, takže jsme měli v ložnici postýlky dvě a dole byla taková ta, co mívají v porodnici. Měli jsme ji půjčenou do tří měsíců věku mladšího. Když v ní usnul, vyvezla jsem ho do chodby. Teď už má starší velkou postel, malej spí i přes den nahoře, bdí dole na dece na zemi, druhou postýlku jsme zatím dolů nedali, možná až bude mladší mobilní a „nebezpečný“.

Příspěvek upraven 04.09.15 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.6.14 16:11
@Anonymní píše: Čekáme miminko a já teď řeším jak to udělat se spinkáním miminka přes den. Bydlíme v rodinném domě a mimco bude mít pokojíček v 1.patře hned vedle ložnice a tam má už i přichystanou dřevěnou postýlku. Přemýšlím ale nad tím jestli nám stačí jen jedna postýlka když máme obývák o patro níž, jestli bych měla pořídit i něco na spinkání do obýváku když většinu času trávím právě v přízemí. Jak by jste to řešili vy? Máte někdo doma pro miminko dvě postýlky? Nevíte někdo on ějaké levější variantě pro spinkání?(už i ta jedna postýlka nás stála dost peněz a druhou srahou si nemůžeme dovolit)

Když byla mimčo, bydleli jsme v bytě a měla jsem dvě postýlky i tam, jednu v ložnici vedle postele a přes den spala v obýváku - stará ještě po nás.
Monitor měla v každé, spala totiž ráda na bříšku..a celkově kvůli odkládání atd. Přeci jenom jsem už nemohla pokládat na zem, když tam tehdy třílety jezdil na odrážedle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.6.14 16:13
@Anonymní píše:
Holky a vy co jste meli tu postylku 2× tak jste kupovali i 2× perinky?

Peřinku nemá doteď, nejdřív zavinka a pak rovnou do spacího pytle ;) Polštářek netřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
24.6.14 16:19

Take mame postylky dve. Kdyz byl male miminko tak v te dole i obcas apinkal pres den, ale spis vyjimecne, od narozwni byl zvykly spat spis v kocarku venku. Jak se zacal pretacet travil vic casu na zemi, postylka je spis bezpecnostni opatreni kdyz potrebuji odbehnout na WC, prilozit ke kotli,…
Perinku s polstarem jsme zatim nevyuzili. Jinak jednu postylku mame z bazarku za velmi skusne penizky v top stavu a deuhou mam pujcenou od kamaradky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
24.6.14 16:22

Ahoj, máme patrový dům. Kolíbku mám ve svým pokoji, dole mám zidlicku bezvadná věc, mužů doporučit je od narození do 3 let. Ale když mě mala usne přenasim ji nahoru má tam svůj klid. Peřiny mám dvoje, ale z důvodů že mala dost blinka, abych měla na výměnu. Na vlastním pokoji nevidím nicspatnyho, jábych tam svoji dala hned, ale ještě není hotovej. malá mě spí celou noc v kolébceme, nemusím ji cuchtat v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
24.6.14 16:28

Ahujky taky mám ten problém…čekám první miminko a máme domeček je lepší ta cestovní nebo ten košík???nahoře máme normální postýlku :) ale dole taky přemýšlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
24.6.14 16:40

Měla jsem jednu postýlku a chůvičku. Výhoda byla, že jsem mohla po baráku dělat co jsem chtěla a potřebovala a nebudila mimino. Nevýhoda se pak ukázala časem, když jsem ji třeba brávala v kočáru do města a do parku, tak tam hůř spala, pokud jsme nebyly úplně stranou někde v tichu. Dodnes je naučená na spaní mít absolutní klid. Zase se říká, že ten spánek je kvalitnější. A taky je fakt, že od porodnice mi spala v intervalech min 2 hodiny přes den a 5-6 hodin v noci. Jinak běhat každých 5 minut na každý zakníkání v chůvičce přes půl baráku, to by se mi asi nechtělo a řešila bych to košem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.6.14 17:46
@alviola píše:
@terien A když miminko nespalo, tak bylo kde?

chvilku v té druhé postýlce, ale když byla vzhůru tak jsem byla většinou s ní takže jsem jí měla položenou na sedačce a pak jsem jí udělala ležení na zemi. Aspoň jsem se nemusela bát že mi spadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí