Patrový dům a mimčo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
24.6.14 18:36
@kozisek píše:
Přeci jenom jsem už nemohla pokládat na zem, když tam tehdy třílety jezdil na odrážedle :lol:

Já dávala obě holky na zem už kolem těch tří měsíců. A i tu mladší, ale s tou to byl docela adrenalin, protože ta starší tam taky jezdila na enduru a kolikrát zabrzdila těsně před ní. Ale přežila to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.6.14 21:10
@Janča 16 píše:
Ahujky taky mám ten problém…čekám první miminko a máme domeček je lepší ta cestovní nebo ten košík???nahoře máme normální postýlku :) ale dole taky přemýšlím…
**

Cestovní postýlka stojí míň a dítě v ní vydrží v případě potřeby počítám tak do tří let. Košík je záležitost tak na 3 měsíce, pak už hrozí vypadnutí.
Postýlka je skladnější na převoz autem, na druhou stranu po bytě se bude lépe šíbovat košík, i zabere menší prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
24.6.14 21:15

Tak já nevím, některé tu píšou, že perinka není třeba. Ale zrovna moje dítě nesneslo zavinovacku ani spací pytel. Od narození spí pod perinou nebo dekou. 2 bych, ale nekupovali. Spíš nějakou příjemnou deku, co využijte i v kočárku. Jinak sice nemáme 2 patra, ale budem mít 2 postýlky. Klasiku a cestovní s tím zvýšeným dnem. Mám ale už po první. Taky by se mi líbil koš, ale nechci zbytečně utrácet. Jinak klasická postylka nás vyšla nová s matraci na 1000. Nevím co ty rámci vládní že za ně dají třeba 7tis. To jí radši časem koupím hezkou postel co jí vydrží do puberty. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
24.6.14 21:23

Také máme postýlku v patře. Prvních pár měsíců jsem v přízemí měla půjčený košík na kolečkách. Pak už malá spala jen nahoře v postýlce. Má tam klid a já ji i přes zavřené dveře slyším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí