Pátý andílek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10872
9.11.11 18:07

:hug: Moc mě to mrzí… Vydupej si navíc vyšetření na imunologii - výsledky trvají dlouho - cca jako genetika :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
9.11.11 19:47
Hanulínek píše: Čteme a soucítíme. :hug:
Víc dělat bohužel neumím a nemůžu, jen dodat- vydrž!!

Naprosto souhlasím, chtěli bysmě Ti všechny pomoct…snad Ti stačí naše podpora :hug: Jsi strašně statečná, bojovnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
11.11.11 00:50

Ahoj, je mi moc líto, čím procházíš. Ale jak tu bylo již psáno, máš dvě zdravé děti, tak se věnuj jim a brzy to zkus znovu. A u doktorů, musíš si vše vydupat. Buď neústupná. Chtěj znovu genetické vyšetření sebe i manžela. A hematologické vyšetření. A další snažení naplánuj na období klidu a odpočinku, třeba nějakou dovolenou. Ideální je období, kdy nejsou žádné velké nemoci. Já si své druhé těhu (první dopadlo špatně) naplánovala na léto. A teď mi doma spinká nádherná holčička.

Naděje umírá poslední. Odpočiň si, rozptyl se A zkus ukecat doktory na další vyšetření.

A nebo pokud opravdu moc stojíš o miminko, tak zkuste umělé oplodnění s vyšetřením embria. Vezmou ti jich více a vyšetří je a zjistí, zda jsou OK. A ta vpohodě ti pak dají do těla. Teda jedno. A taky v soukromých klinikách většinou vyjdou lidem vstříc. Nebo si tam domluv jen genetickou konzultaci. Určitě pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
11.11.11 01:11

Moc mě to mrzí.Mám za sebou také zt a vím jak se cítiš. Akorát zatím bohužel žádné děti nemám.Ty máš dvě nádherné :hug: . Moc držím palce…
Mimochodem také se divím,že ti hned se // nenasadí clexane nebo něco podobného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
11.11.11 08:25

Zkus zmněnit dr. a třeba příště bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
11.11.11 09:07

Ahoj holky,
to je tak smutné, kolik nás přichází o děťátka.
Já si zavolám na genetiku a zkusím si domluvit vyšetření manžela, snad to půjde. Jinak my se o mimi pokoušeli od dubna/května - právě hezky na léto, bez viroz… Ale prostě se nedařilo, až v srpnu 8-o
Uvidíme, co dál. Asi si dám pauzu a na jaře to zkusíme. Ach joooooooooo. Všem moc díky a také všem s andílkama držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
18.11.11 14:09

Ahoj holky moje zlatý,
tak jsem byla na genetice zrušit vyšetření (živého) miminka. Ptala jsem se na další vyšetření, genetik tam nebyl, ale dostala jsem na něj mail napsala mu. I sestřička mluvila o imunologickém vyšetření. Také jsme zjistila, že manželovo genotyp mají zkontrolovaný a je tam vše v pořádku. Tak jsem zvědavá, co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
18.11.11 22:33

Hani, moc držím palce, aby ses vytouženého třetího dě´tátka dočkala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
18.11.11 22:37

Moc díky, uvidíme, jak to půjde dál. Moc díky za oporu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty