Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moc mě to mrzí… Vydupej si navíc vyšetření na imunologii - výsledky trvají dlouho - cca jako genetika ![]()
Hanulínek píše: Čteme a soucítíme.
Víc dělat bohužel neumím a nemůžu, jen dodat- vydrž!!
Naprosto souhlasím, chtěli bysmě Ti všechny pomoct…snad Ti stačí naše podpora
Jsi strašně statečná, bojovnice.
Ahoj, je mi moc líto, čím procházíš. Ale jak tu bylo již psáno, máš dvě zdravé děti, tak se věnuj jim a brzy to zkus znovu. A u doktorů, musíš si vše vydupat. Buď neústupná. Chtěj znovu genetické vyšetření sebe i manžela. A hematologické vyšetření. A další snažení naplánuj na období klidu a odpočinku, třeba nějakou dovolenou. Ideální je období, kdy nejsou žádné velké nemoci. Já si své druhé těhu (první dopadlo špatně) naplánovala na léto. A teď mi doma spinká nádherná holčička.
Naděje umírá poslední. Odpočiň si, rozptyl se A zkus ukecat doktory na další vyšetření.
A nebo pokud opravdu moc stojíš o miminko, tak zkuste umělé oplodnění s vyšetřením embria. Vezmou ti jich více a vyšetří je a zjistí, zda jsou OK. A ta vpohodě ti pak dají do těla. Teda jedno. A taky v soukromých klinikách většinou vyjdou lidem vstříc. Nebo si tam domluv jen genetickou konzultaci. Určitě pomůžou.
Moc mě to mrzí.Mám za sebou také zt a vím jak se cítiš. Akorát zatím bohužel žádné děti nemám.Ty máš dvě nádherné
. Moc držím palce…
Mimochodem také se divím,že ti hned se // nenasadí clexane nebo něco podobného ![]()
Ahoj holky,
to je tak smutné, kolik nás přichází o děťátka.
Já si zavolám na genetiku a zkusím si domluvit vyšetření manžela, snad to půjde. Jinak my se o mimi pokoušeli od dubna/května - právě hezky na léto, bez viroz… Ale prostě se nedařilo, až v srpnu ![]()
Uvidíme, co dál. Asi si dám pauzu a na jaře to zkusíme. Ach joooooooooo. Všem moc díky a také všem s andílkama držím palečky ![]()
Ahoj holky moje zlatý,
tak jsem byla na genetice zrušit vyšetření (živého) miminka. Ptala jsem se na další vyšetření, genetik tam nebyl, ale dostala jsem na něj mail napsala mu. I sestřička mluvila o imunologickém vyšetření. Také jsme zjistila, že manželovo genotyp mají zkontrolovaný a je tam vše v pořádku. Tak jsem zvědavá, co bude dál.
Hani, moc držím palce, aby ses vytouženého třetího dě´tátka dočkala ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.