Pátý andílek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1009
9.11.11 16:38

Pátý andílek

Ahoj holky,
je mi příšerně, tak jsem se sem přišla trochu se svojí bolestí podělit. Nebo si ulevit.
Včera večer jsem byla šťastná maminka budoucího třetího děťátka. Cítila jsem se těhotně, v 7.tt bylo vše jak býti má.
A teď: ráno jsem šla s 2,5letou dcerkou na kontrolu miminka. To ale nežilo, už skoro tři týdny. Jsem doma, mám už i po revizi. A jsme úplnš mimo.
Je to už můj pátý andílek, páté miminko, které nepochovám. PROČ?
Nikdo to neřeší, i jsem se ptala, zda miminku udělají rozbory - něco jo, ale ne genetiku. Já na genetice byla dávno (mutace MTHFR, ale na hematologii bez potíží).
Připadám si tak slabá a bez života. Manžel mně také moc nepodpoří.
Je vůbec možné přijít o tolik dětí? Tři v 8tt, dvojčátka v 16tt. Navíc už je mi 36, moc času nemám. A nevím, zda sílu zase tímto projít…
No nic, jen jsem to potřebovala napsat… Díky, že to čtete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
9.11.11 16:41

To je smutne, placu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336

Ahojky, to je moc smutné, ale naděje umírá poslední a děti mají i daleko starší. Možná je to drsné, ale ber to z té lepší stránky.. máš dvě děti, horší by bylo, kdyby jsi měla 36 a děti žádné :wink:
Drž se, posílám moc síly… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956

Hlavne ze mas dve zdrave deti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
9.11.11 16:42

Čteme a soucítíme. :hug:
Víc dělat bohužel neumím a nemůžu, jen dodat- vydrž!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
9.11.11 16:44

To mě moc mrzí :hug: ,hlavně mysli na svoje děti,ty tě potřebují a budou potřebovat pořád.Určitě to moc bolí,buď statečná.Třeba manža neví,jak tě podpořit,možná má stach aby ti spíš ještě víc neublížil.Zase bude dobře. Věř tomu.Přeji hodně sil… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
9.11.11 16:48

Hani, to je mi tak strašně moc líto :cry: :cry: :cry:
Hodně jsem na tebe v posledních dnech myslela, jestli jsi v pořádku… Kéž bych mohla nějak pomoct.
Drž se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
9.11.11 16:48

:hug: já nemám co říct nebo teda spíš nevím co říct :cry: je mi to hrozně líto posílám aspoň :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
9.11.11 17:01

to je hrozný.. :cry: taky jsem o dvě přišla, navíc děti zatím nemám a dnes večer jsem byla na pohotovosti, kde mě strašili další revizí… naštěstí to dobře dopadlo. Vím, jak ti je :hug: , protože do ranní návštěvy dr. jsem byla v podstatě smířená s dalším neúspěchem a miminko jsem už oplakala :zed:
Držím ti palečky, ať to konečně vyjde, jestli najdeš odvahu, jít do toho znovu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
9.11.11 17:03

Taky nevím co řict :cry:
Hlavně přeju hodně sil :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
9.11.11 17:05

Posílám hodně síly je to moc smutné. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
9.11.11 17:46

ahojky plne te chápu :hug: , mám jich také 5 :cry: držse a bojuj,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
9.11.11 17:57

Jejda, taky se mi to spatne cetlo :-( Je to moc smutny…Pritul si vecer obe dcerusky k sobe pod perinu a uvidis, ze se ti ulevi!! Hodne sily preji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
9.11.11 17:58

Holky zlatý, moc děkuji za oporu, ani nevíte, jak mi to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.11.11 18:00

ahojky, je mi to moc líto. po tolika nezdarech bych si na hematologii vybojovala od začátku dalšího těhu injekce miniheparinu (clexane, fragmin, fraxiparin). myslím, že jedině toto ti pomůže, pokud nemáš jiný problém kromě MTHFR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty