Hlen po revizi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.10.11 19:04

hlen po revizi

omlouvám se za název diskuze :-( trochu se stydím. Holky jsem po revizi, zítra to budou 3 týdny, revize byla po porodu a v pořadí druhá. Nejprve jsem po revizi jasně krvácela, to přešlo do týdne, ale teď ze mě jde průhledný táhlý hlen, občas je trochu zabarvený. Když jsem byla na kontrole doktor to viděl ani mě kvůli tomu nemohl udělat stěr…tvrdil, ž se asi ješt čistím…jenže mám současně i pálení…to jsem mu taky říkala…nicméně jsem tímto pálením trpěla i během těhotenství a předtím…prosím, měla jste některá po revizi to samé? Mockrát děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.10.11 19:37

Holky, to jsem fakt jediná, co mám tyhle potíže? :-(

• Citovat
  • Upravit
5644
26.10.11 19:54

Ahoj, ja mela naprosto stejny problem, ktery odeznel s prvni MS po revizi, ktera dosla presne po 4 tydnech :-)
ale s tim svedenim neporadim, to bych mozna u dr. trvala na nejakym steru a pripadne lecbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 20:01

ahoj bellezza, huraaaa, někdo odpověděl, moc díky :kytka: chápu dobře, že jsi byla po revizi po porodu a taky z Tebe šel táhlý hlen? Většinou když jdu čůrat, tak to ze mě začne téct :oops: omlouvám za tyhle popisy, jsem z toho docela nešťastná

• Citovat
  • Upravit
5644
26.10.11 20:10

revize po porodu rok 2006 a letos zari revize po ZT ve 12tt. pokazdy stejny prubeh

stery si nechej udelat tak i tak, mohla te navstivit nejaka breberka bakterka a to pak dela neplechu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
26.10.11 20:12

jj hlen to byl tahly, ciry obcas lehce zakaleny, ktery snad nemel konce, intimka nestacila a tak jsem musela pouzivat klasicky vlozky, ale jak rikam zmizelo to s prvni ms po revizy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 20:12

takže podle Tebe v podstatě po revizi probíhá něco jako 6nedělí a děloha se ještě čistý a takhle se to projevuje? Omlouvám se, za blbé dotazy ale mám za sebou dost drsné období :-(

• Citovat
  • Upravit
5644
26.10.11 20:20

presne tak, i tak mi to bylo dr. vysvetleno, jeste mi vlastne ted naposledy rekla ze ten hlen muze byt i spatne probehla ovulace :nevim: ale nevim, spis se priklanela a i ja, k tomu, ze jde o cisteni delohy.
podle me je to i zmenou hormonu a telo se takhle chova
nevim ale vice by ti mel rict tvuj gyndr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 20:22

každopádně Ti moc děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty