Jde o samovolný potrat?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
23.10.11 17:55

Jde o samovolný potrat ?

Chtěla jsem se zeptat.S mým přítelem jsme měli styk v plodné dny a asi po tydnu se mi viditelně zvětšila prsa a taky byly velice citlivá,časté močení,bolesti v pravém podbříšku,časté výkyvy nálad apod…Napadlo mě,že bych mohla být těhotná.V pátek by to mohl být 1-2 týdny od oplodnění.Menstuaci mám co 40 dní a čekám ji až za týden,ale v pátek jsem začalo dost silně krvácet s velkými bolestmi v podbříšku.Může jít o samovolný potrat :cry: ?Všem děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35742
23.10.11 18:08

Může to být normální ms, já takovéhle pocity měla snad každý měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.10.11 18:11

delala jsi test??to ti nikdo neřekne zda šlo o potrat to musíš ke své mu gyndr,nebo udelat test, ms mohla přijí t klidne dřív,a jestly víš kdy byla ovu tak je logické že od ovu došla po 14 dnech ms, pokud máš 40 denní cykly,tak by ovu chodila kolem 26 dne od prvního dne ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
23.10.11 18:12

Myslím, že máš lepší to neřešit. Ono se tak někdy stane, že je vajíčko sice oplodněné, ale následně odejde s menstruací, proto je lepší řešit případné těhotenství až se zpozdí menzes, takhle se akorát zbytečně trápíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.10.11 18:21

Mě se to práve zdá divné protože mi ms chodí vždy pozdě a zrovna když jsem měla tyto příznaky zdálo se mi divné že by se mi třeba cyklus mohl upravit.Test sem si dělala minulý týden,ale byl negetivní.Asi bylo moc brzo a já netrpělivá.Zítra jdu na gynekologii tak jsem celkem nervorní.A nemohl by třeba plodu ublízit častý sex?S přítelem jsme v právě mé plodné dny měli sex každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35742
23.10.11 18:33

a ty víš, kdy máš plodné dny? Měříš se, testuješ?
Ublížit jsi nemohla, já si ymslím, že je to jen běžná ms, jen silnější.
Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.10.11 18:40

Gynekolog mi řekl,že plodné dny můžu mít 9-17dní po ms.Ale měli jsme sex i tesně po skončení až po tento pátek než sem to dostala.Snažíme se první měsíc takže je asi brzo čekat nějaký zazrak.Akorát je mi divné to,že mi nikdy dříve nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35742
23.10.11 18:44

Já je mám třeba 16-18.den a to mám cyklus 26-32 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
23.10.11 18:47

Tak pokud máš cykly kolem 40 dnů, tak bych řekla, že ovulace bude později než 9-17 den… spíš tak mezi 22-28… a pokud se snažíte první měsíc, tak je dost logické, že máš „všechny“ příznaky, sugesce je mocná…
A proč jdeš na gyndu? Na prevenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.10.11 18:50

Chtěla jsem se s ním poradit co a jak…Navíc jdu pro výsledky stěrů tak uvidíme jestli je vůbec vše ok poněvadž se mu něco nezdálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
23.10.11 18:55

Ahoj, mě se tohle už stalo, měla jsem ale takové bolesti, že jsem se až složila na ulici. Po následném vyšetření mi bylo sděleno, že jsem byla těhotná, bohužel tělo plod nepřijalo :( byla jsem ale těhotná maximálně měsíc… někdy je lepší nevědět, často nad tím přemýšlím, jestli jsem mohla něco udělat jinak aby se to nestalo, ale doktoři říkají, že je to běžné, mnohdy o tom ženy ani neví, a berou to jako normální menstruaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
23.10.11 18:57

Já bych neřekla, že je to o vsugerování, spíš začneš víc tělo vnímat a pak pořád si říkáš, jestli tohle už nemůže být ten těhotenský příznak :wink: A dokonce i tím, jak na těhu myslíš, můžeš ovlivnit menzes, psychika je mocná.

Jen tak mě napadla otázka, jestli už tak brzo může gynekolog poznat potrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
23.10.11 19:29
LadyTommy píše:
Já bych neřekla, že je to o vsugerování, spíš začneš víc tělo vnímat a pak pořád si říkáš, jestli tohle už nemůže být ten těhotenský příznak :wink: A dokonce i tím, jak na těhu myslíš, můžeš ovlivnit menzes, psychika je mocná.Jen tak mě napadla otázka, jestli už tak brzo může gynekolog poznat potrat?

řekla bych že může poznat ale spíč to není potrat ale spíš se vajíčko nezahnízdilo a prostě nic se neděje a jestli to zkoušíte první měsíc tak bych řekla že se vážně sleduješ to je pak všecko najednou k těhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
23.10.11 19:30

p,ůpivám se píšu jako prase ale mám tu tmu abych nevzbudila malího tak tu brejlim jak trouba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
24.10.11 09:03

no dnes jsem byla na krev tak uvidíme.na druhou stranu bych to chtěla vědět,ale taky mě napadlo jestli mi to může tak brzo zjistit.tak ve čtvrtek bych měla vědet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty