Jde o samovolný potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1966
24.10.11 12:54
j.a.n.i1 píše:
Jojo, měř a pilně zapisuj a až budeš mít nějaké hodnoty, tak je sem klidně hoď, poradíme ;-)

Super holky, taky díky, už jsem z toho trochu chytřejší, taky budu zapisovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
24.10.11 13:19

Snad budou brzy dvě čárky :) Přeji všem snažilkám moc štěstíčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.6.16 09:24

Ahoj holky, obnovuji vlákno, snad to nebude vadit :)

Minulý pátek jsem byla 15. den po KET pětidenní blastycysty a měla jsem pozitivní test jak pepino, tak ClearBlue, který mi ukazoval cca 4., 5. týden.
V neděli mě ale dost začalo bolet břicho, jak kdybych to měla dostat, no a večer jsem začla krvácet, slabě, na jednu vložku, bohužel s krví odešel nějaký průhledný malý rosolovitý obal, pak jsem přestala krvácet a ráno odešla nějaká hrudkatá tmavá krev. Od té doby nic.

Myslíte, že jde o samovolný potrat? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
14.6.16 18:11

Myslím, že ano, ale udělej test a poznáš to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.6.16 21:29

@Lamátko
Děkuji… bohužel to tak je. Jela jsem na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
15.6.16 08:12

To me mrzi, taky jsem to tak mela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.10.16 20:07

Ahoj vsem,
rada bych slysela vas nazor, pred cca 15dny jsme se pravidelne zacali snazit o mimi, mela jsem to dostat 24.09. a perioda neprisla, neresila jsem to, rikala jsem si ze jeste tyden pockam a udelam test…vcera me vsak silene zacal bolet zub, takze jsem se pres den i noc nacpala tabletami a rano jsem zjistila ze jsem v noci krvacela, ale od te doby po krvi ani stopa, takze o menstruaci nejde, proto se ptam kdo ma zkusenosti, ci mohlo jit o samovolny potrat? :,( dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
1.10.16 20:15

Nejdriv si zjisti, jestli mas pozitivni test. Obvykle jednorazove slabe zakrvaceni potrat neznamena, hlavne pokud jsi pred 15 dny mela ovulaci, tak to neni zadny potrat ale max zpozdena MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.10.16 20:22

Dekuju, tak ja si zitra test udelam, taky bych to prisoudila zpozdene menstruaci, jenze od noci uz jsem nemela ani kapku krve, takze me mate to jednorazove krvaceni, pristi tyden zajdu i k dr…kazdopadne dekuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty