Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
j.a.n.i1 píše:
Jojo, měř a pilně zapisuj a až budeš mít nějaké hodnoty, tak je sem klidně hoď, poradíme
Super holky, taky díky, už jsem z toho trochu chytřejší, taky budu zapisovat ![]()
Snad budou brzy dvě čárky
Přeji všem snažilkám moc štěstíčka ![]()
Ahoj holky, obnovuji vlákno, snad to nebude vadit ![]()
Minulý pátek jsem byla 15. den po KET pětidenní blastycysty a měla jsem pozitivní test jak pepino, tak ClearBlue, který mi ukazoval cca 4., 5. týden.
V neděli mě ale dost začalo bolet břicho, jak kdybych to měla dostat, no a večer jsem začla krvácet, slabě, na jednu vložku, bohužel s krví odešel nějaký průhledný malý rosolovitý obal, pak jsem přestala krvácet a ráno odešla nějaká hrudkatá tmavá krev. Od té doby nic.
Myslíte, že jde o samovolný potrat? ![]()
Ahoj vsem,
rada bych slysela vas nazor, pred cca 15dny jsme se pravidelne zacali snazit o mimi, mela jsem to dostat 24.09. a perioda neprisla, neresila jsem to, rikala jsem si ze jeste tyden pockam a udelam test…vcera me vsak silene zacal bolet zub, takze jsem se pres den i noc nacpala tabletami a rano jsem zjistila ze jsem v noci krvacela, ale od te doby po krvi ani stopa, takze o menstruaci nejde, proto se ptam kdo ma zkusenosti, ci mohlo jit o samovolny potrat?
dekuju
Nejdriv si zjisti, jestli mas pozitivni test. Obvykle jednorazove slabe zakrvaceni potrat neznamena, hlavne pokud jsi pred 15 dny mela ovulaci, tak to neni zadny potrat ale max zpozdena MS.
Dekuju, tak ja si zitra test udelam, taky bych to prisoudila zpozdene menstruaci, jenze od noci uz jsem nemela ani kapku krve, takze me mate to jednorazove krvaceni, pristi tyden zajdu i k dr…kazdopadne dekuju…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.