Pauza a antikoncepce Ebelya

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.7.19 21:36

Pauza a antikoncepce Ebelya

Ahoj mám antikoncepci a měla jsem pauzu začala 21,plato jsem měla začít 28 června, já jsem si ale myslela že to má být v ten den co začala menstruace což jsem měla 25 a vzala jsem si ji další týden v úterý (2.cervence) v sobotu jsme měli sex a udelal se do mě, je to velký problém? Vůbec nechápu jak se ta pauza bere a jak jsem si to měla vzít, jsou 4dny hodně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
87
2.7.19 22:48

No tak jako způsobem kterým si to napsala jsem to skoro nepochopila ale tak pokud to chápu správně tak jop je to dost, zvlášť když je to první řada, ta je nejrizikovější, můžeš být těhotná…prostě jedeš 21 prášků, pak 7 dní pauza, 21 prášků 7 dní pauza a je úplně jedno kdy máš MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.7.19 22:52

@Judy21L je to po 21 dnech, 21 dni jsem normálně brala a pak si prodloužila o 3 dny pauzu a 8 den pauzy jsem měla nechráněný sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.7.19 23:52

Tak to holka, hlavně první prášky z první řady jsou nejdůležitější, každopádně, třeba nejsi těhotná, nevím jak dlouho prášky bereš, někomu se po dlouhodobém braní nenastartuje ovulace ale nevím, každopádně je tam určitě šance že těhotná jsi, udělej si test tak za 10-14 dní a budeš mít jasno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí