Ahoj,
poslední 3 dny mě jakoby tlačí žaludek, občas mám křeče, občas i v podbřišku a někdy mám pocit, jako by mě něco táhlo od pupíku dolů. Navíc mám ještě pocit napnutých břišních svalů. Nezvracím, nemám průjem a nechutenství taky ne. Beru antikoncepci bez chyby (žádné vynechání, jiné prášky…) už dlouho a teď mi skončila menstruace, která byla stejná, jako obvykle. I tak se ale bojím, že bych mohla být třeba těhotná a HA by sehala, protože tady často čtu, jak ženy otěhotněly i přes HA a menstruaci taky měly, tak jsem nejistá… Je to možné nebo to je spíš něco jiného? Doktor je na 3 dny pryč abych si k němu zašla a já nechci být ty 3 dny v nervech. Dítě rozhodně nechci, studuji…předem díky
Ahoj,
Dítě rozhodně nechci, studuji…předem díky
poslední 3 dny mě jakoby tlačí žaludek, občas mám křeče, občas i v podbřišku a někdy mám pocit, jako by mě něco táhlo od pupíku dolů. Navíc mám ještě pocit napnutých břišních svalů. Nezvracím, nemám průjem a nechutenství taky ne. Beru antikoncepci bez chyby (žádné vynechání, jiné prášky…) už dlouho a teď mi skončila menstruace, která byla stejná, jako obvykle. I tak se ale bojím, že bych mohla být třeba těhotná a HA by sehala, protože tady často čtu, jak ženy otěhotněly i přes HA a menstruaci taky měly, tak jsem nejistá… Je to možné nebo to je spíš něco jiného? Doktor je na 3 dny pryč abych si k němu zašla a já nechci být ty 3 dny v nervech.