Pavouci a octomilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11502
13.9.10 20:33

jenže problém je, že ony nejdou jen na ovoce, ale na všechno!!! Vůbec netušim odkud se berou, vždycky všechno vyklidim a vystrnadim je a druhej den je tam mam znova!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13884
13.9.10 21:03

Petulle tak ono chvilku trvá, než zmizí… Musí ty dospělý chcípnout a odnikud už se nevylíhnout další. Já jsem je hodně likvidovala na oknech - tam se stahujou, tak jsem je vysávala. Tím jsem ten nejhorší nápor odstranila a pak už jich bylo míň a míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
17.9.10 10:05

Ahojky,
tak hlásím, jak dopadl pokus s hřebíčkem, proti octomilkám!!!
Mám po bytě různě dané malé mističky s hřebíčkem a ty malé mrchy jsou PRYČČČ!!!
Huráááááá…
Občas se nějaká vyskytne, ale potkám max. jednu, dvě denně - většinou jdou na zbytky, které nechají prckové na stole - ale to už je úplná procházka růžovou zahradou, oproti těm náletům, které na nás doma dělali celá hejna :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.9.10 15:47

my zjistili, že jim chutná rum, nedávno jsem dávala zbytek do krému (používám ho jen při pečení, krásně voní, ale nechutná mi, jedině v pečivu) a ony ty mrchy nalítaly do tý flašky co jsem tam měla a přilepily se na okraj, takže jsme dneska políčili pastičku - rumová flaška, v ní trošku rumu zředěnýho vodou a jak mizej v lahvi!! ale ten hřebíček asi taky vyzkoušim, jen budu muset udělat razii v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný