Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky, Naty jsme pořídili morče, máme ho doma a ona se pořád ptá proč morčátko kvičí, někdy jen tiše a někdy fakt nahlas. Jako malá jsem morče měla ale někdy mě to nezajímalo. moc děkuji za odpověď.
No nam morce piskalo stacilo zsustit pytlikem a hvizdalo jak lokomotiva, chtelo salatek.
Kviceni nevim, ale ja slysela kvicet nase morce jen jednou a to u veterinare, kdyz mu strihal drapky, balo se.
To je takové uíííííííííí uííííííííí uíííííííííí
já otevřu přihrádku na zeleninu a Bubu se může pominout ![]()
Povídá si, komunikuje s vámi. A to šustění pytlíku (otevření lednice atd.) funguje naprosto 100% ![]()
jakmile manzel prichazi domu tak Kapy zacne jecet jak dabel, chce gablik…
Romik píše:
A to šustění pytlíku (otevření lednice atd.) funguje naprosto 100%
Jeste si pamatuju, jak jsme se doslova plizili do kuchyne, aby nas Manicka neslysela, otvirani lednicky po setinach milimetru a pak stejne vetsinou neco vrzlo, zasustilo a uz pistela ![]()
Přesně, pískáním „uíí, uíí“ na vás volá: dejte mi něco dobréhooo! Pak když jakoby bručí, tak se mu asi něco nelíbí.Ještě někdy vydávají zvuk jako vrkání, podobné holubímu ale potichu a to dělávají když jsou na klíně a hladíme je. Měla jsem morčat…noo nepočítaně ![]()
těd jsem si vzpoměla když jsem byla malá tak jsme měli hodně morčat a já musela chodit pro trávu a když jsem přišla a oni jak slyšely šustit pytlík tak šíleně začaly kvílet uplný stereo ![]()
Morče začne kvičet a jak ji neco dam tak to sni a začne kviči
![]()
Spis je mu smutno morcata jsou spolecenskaa porid te spollecnika bude veselo ![]()
Morčátko chce společnost, taky když jsme ho měli, tak byl pořád s námi a když nebyl čas, třeba když jsme šli do práce, a jenom prošli kolem tak doslova křičel jako by ho na nože brali.. vyřešili jsme to tim, že jsme mu pořídili kamarádku ![]()