Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
zakládám odlehčenou diskuzi na téma jak je chytrý váš pes. já mám zlatýho retrívra, je to dobrák, když leží a omylem mu šlápnu na uchu nehne ani brvou. Je hrozně chytrej, chutnají mu kukuřice. Tak jsme mu je na poli občas utrhli. No a dneska s ním jdu na procházku, jdeme kolem pole s kukuřicí, nic neříkám, on se rozeběhne, vlítne do pole a packou srazí jednu rostlinu k zemi a utrhne klas. vyběhne ven, klas oškube a sežere, tohle zopakoval asi 5krát až jsem ho musela zarazit, že teda jako už dost
no podívaná parádní
přidejte taky nějaký kousky svých mazlíčků ![]()
jinak hrozně rád asistuje, chlap opravuje auto, on mu odnosí nářadí, řeže dřevo on odnáší dřevo, jen přemýšlíme jak ho naučit ho nosit a rovnat ke kotlu ![]()
tak to je šikulka ![]()
naše amy je teda velice poslušná, ale je takový povaleč, takže se umí bravurně válet ve všech polohách ![]()
Naše megi je spíš na žrádlo.Je jí 14 let.Sama si natrhá v lese maliny s keře ,jahody ze záhonu a když objevila lusky krásně si lusk sama otevřela zubama a vyjedla jen hrášky
![]()
Doma ještě za mlada sama otevřela ledničku(přiskočila na židly kterou si sama dostrká hlavou a sežrala vše na co přišla
.To jsem teda myslela že jí zabiju
![]()
Její životní poslání je sežrat na co přijde
.
Věčně nám utíká a vždycky jí najdu v nějaký hospodě u nás v revíru
a žebrá o pivo ![]()
zuzko, co to máte za rasu psa? náš taky takhle čučí když mu něco zakážu až by se člověku zželelo, je to vychcánek a umí házet kukuč ![]()
goldenko to je něco viď? já bych jí vždycky dala pětikorunu když takhle kouká.-))
je to cane corso
Tak my máme labrouše a ty zkroušené kukuče známe, teď máme mimčo a je na něj ještě méně času, tak se tváří, jakože je v depresi, a včera se dokonce rozechvěl zimnicí po celém těle, tak to jsem se lekla a začala kolem něj trochu pobíhat a měli jste vidět, jak rychle ho deprese i zimnice přešla, darebák jeden.
A to žraní
Měli jsme bečku a prase, a pes žebral a žebral, jelikož labrouši nemají záklopku, tak se šel vyzvracet a přišel a opět žebral a žebral, a druhý den ráno chodil jak ti vojáci, co hledají miny, čumák u země a uklízel zahradu od zbytků. ![]()
Tak mi máme landseera, chodí po zahradě, tu si uškubne jahodu, tu zase víno nebo okurku, prostě co je zrovna za sezónu (samozřejmě vybírá jen ty zralé kousky)
. Jinak se snaží pomáhat, když třeba stříhám stromky, tak uštipuje se mnou
. Je to velký mazel a když se svými 60kg vleze do klína, tak se člověk nezvedne
. Jo a strašně miluje děti a vodu
.
tak mi máme kokra a ta potvora přeskočí všechny ploty…takže když jdu do obchodu,vystopuje mě tam…když jedu na kole,letí za mnou jako potrhlej…když odjedeme autem,čeká nás před barákem…no nestíhám mu utíkat…a sedává mi na kamené zídce,kde si opečovávám kvítí,..no přece nebude sedět na mokré zemi…jo a slepicím užírá chleba a nám ze stolu venku vždycky stáhne nějakej mls…
a náš malý ho zbožňuje a mi taky… ![]()
Přidávám se do spolku:) Jeden náš pes češe třešně ze stromu, žere celer, cibuli..kdovíproč si sedá na naše zbylé dva pesy, prostě přijde a sedne si na druhého ležícího, když v lese narazil na kolouška, chtěl si hrát, kolouch pochopitelně nepochopil:)
Fena je zas naprosto blbá, ženy, to je ale tak neuvěřitelně blbej pes, představte si pole, nikde nic, uprostřed stojí naše tupá Taka, já jsem 30m od ní, pískám. Zaposlouchá se, přejede očima krajinu, přejede i mě a vyrazí…proběhne pár metrů vedle mě, zastaví se, zase poslouchá. Já pořád na tom samém místě pískám, volám,tleskám, skáču. A vyrazí…úplně opačným směrěm. Takhle pořád dokola
Chudinka ale má k tomu důvod, pův.majitel jí měl první 1,5r v kotci, neuměla ani na vodítku, všechno naštěstí dohnala, jenom ta orientace. Nojo, říkáme jí blondýna ![]()
Chichi, to je dobrá diskuze. My jsme měli psíka z útulku a ten hrál fotbal. Stál mezi futrama, my kopali a vychytal všechno. Vždycky nám míč donesl, položil a zacouval zpátky do „brány“.
Taky pořád zdrhal, byl to Kajínek hadra, otevřel si balkon, vyskočil nahoru, chvíli chodil, obhlížel terén a nakonec skočil do keře, přece si nepoláme nohy.
Nebo nám zdrhl, když jsem byla v práci a se všemi sousedy chodil do obchodu, počkal na ně, vysomroval něco dobrého, pak šel s nima k baráku a vyhlížel další oběť ![]()
Fenka u našich tahá ze země mrkev, zelené odkousne a mrkev zblajzne, obírá rybízy, angrešty, okurky, je to pes vegetarián.
My máme jezevčíka a labíka
Jezevčík je absolutní ignorant.Voláte na něj div neprosíte na kolenou a on se vznešeně otočí a odejde na druhou stranu.Pak je to spací medvěd-spí vlastně celý den.Jen vyvenčit,trochu nažrat a spát ![]()
Labík-no to je blázen-je to jěště štěně.Modlíme se aby z toho vyrostl.Je bezedneý jako labíci bývají.Dokáže si otevřít barel s granulema
Musí být zatěžkaný aby to neuzdvihnul.
A hlavně všichni spí v posteli(labík teda přijde až když manžel usne,má to od něj zakázaný).Takže máme v posteli trošku návala.Já,manža,Adámek a dva psi
![]()
ahojte, taky my máme směsku, když byla malá, chodila kadit za skříň a čůrat nám do peřin. Když jsme neschovali koš, tak vytáhla všechno, hlavně vložky, ty sežrala. Pak mi pravidelně vykousávala a sežrala prostředek u kalhotek. Žere kedlubny, ovšem nejraději má, když se nějakej ožrala vysere u baráku a ona se v tom může vyrochnit a pak to sežrat. Musí chodit pořád na vodítku, páč jinak uteče, hlavně, když najde to hovno
. Měli jsme kočku a tý snědla úplně všechno, kočka byla jeden čas strašně vychrtlá, a pak jsme přišli na to proč, Bulina dokázala vylézt na stůl a doskočit ke kočce do misky. Teď, co máme kluky, tak kolem nich chodí, a když vidí, že maj mlíko, tak čeká, až bude moct kolem nich projít a nenápadně jim olíznout pusy
nasi psi neumi vubec nic, jenom delat bince, vsichni ctyri ;o) na fotce jeden z nich - importovanej z USA, takze blbec american ;o)))) jeste mame dalsiho pince, bullteriera a fr. buldocku
bulina píše:
ahojte, taky my máme směsku, když byla malá, chodila kadit za skříň a čůrat nám do peřin. Když jsme neschovali koš, tak vytáhla všechno, hlavně vložky, ty sežrala. Pak mi pravidelně vykousávala a sežrala prostředek u kalhotek. Žere kedlubny, ovšem nejraději má, když se nějakej ožrala vysere u baráku a ona se v tom může vyrochnit a pak to sežrat. Musí chodit pořád na vodítku, páč jinak uteče, hlavně, když najde to hovno. Měli jsme kočku a tý snědla úplně všechno, kočka byla jeden čas strašně vychrtlá, a pak jsme přišli na to proč, Bulina dokázala vylézt na stůl a doskočit ke kočce do misky. Teď, co máme kluky, tak kolem nich chodí, a když vidí, že maj mlíko, tak čeká, až bude moct kolem nich projít a nenápadně jim olíznout pusy
ja se picnu, taky mame bullika, to je taky borec jak prase ;o) oni jsou exoti
![]()