Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych se zeptat jaké jsou dobré granule pro Perské kočky.
Chtěla bych té naší koupit kvalitní granulky ale nevím vůbec jaké. Chci aby se jí zlepšila srst má jí takovou plstnatou. Prostě nehezkou.
A ještě nechce jíst žádné kapsičky ani paštiky. Z konzervy slíže jen tu šťávu.
Je jí už 7 let a nebylo o ní dobře staráno.
Díky všem za odpovědi.
ahoj…vybirej z rad superpremiovych granulek…royal, pro plan apod. u vsech zivych bytosti at clovecich nebo zvirecich plati ze jednomu muze vyhovat neco co druhemu vubec…musis proste vyzkouset co bude vyhovovat te tvoji. pripadne se porad s vetem o dotaci nejakych vitaminu na srst..vyborny na srst jsou oleje (lososovy apod.) aaaale bacha aby se ti kocena po tom neposrala ![]()
tak po vyzkoušení spousty granulí pro kočky, od levných po drahé jsme zakotvili u ACANY.Za nás teda naximální spokojenost ( máme tři kocoury a 2 z nich měli vždy nějaké problémy se zažíváním a po Acaně se to o dost zlepčilo. Jeden teda má ještě jinou značku, zdravotní, prtože má chronický zánět žaludku, ale to je o něčem jiném… ). Není to teda za 5,50
, ale ani to není úplně nejdražší. Takový střed.Koukni na jejich stránky: http://www.acana.cz/
Máš tam i z čeho a jak se vyrábí.
![]()
Jo a na tu srst bych taky koupila nějaký doplněk, pokud by to nepokryli ty granule ( ale myslím, ež yb to mohlo stačit, podle složení )…
pájo můžu se zeptat odkud jí máš ?? z útulku ??
já perší mám, bezva granulky jsou Royal Canin PErsian, nebo Sensible, dělají jim fakt dobře,, ale třeba se mi osvědčila i Purina One.
Oni potřebují hodně kalorické jídlo, ty chlupy jim zkonzumují spoustu výživy.
Mokré mi také moc nechtějí jen syrová kuřecí prsa.
Jo a nezapomeň, že se jim více hromadí chlupy v žaludku, takže přidávej lízat Bezopet či Maltsoft,,, ![]()
čiki není z útulku.Ještě je tady jeden problém.Kočka žije venku s otatníma obyč kočkama.A domu nechce.Kočky nám zůstali po manželově babičce.Takže se jim kupovali jen granule z marketu.No a ona žrala to samé co oni.
Chlupy má zacuckaný a učesat se nenechá. Tak jsme jí to aspoň ostříhali.
No ale nevím jak jí podávat ty lepší granule aby jí to ty ostatní nesežrali.
Zatím jsem koupila na zkoušku malej pytlík Brit care ale ta cena je šílená.