Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebovala bych poradit.Když mám problém na který se chci zeptat a nechci zakládat novou diskuzi,protože ta diskuze existuje tak jak tam mám vložit ten můj dotaz?Doufám že jsem to napsala logicky.díky ![]()
Až budeš v té diskuzi, tak u každého příspěvku je dole vlevo modré pole s „odpovědět“, tak stačí jen kliknout a psát ![]()
To vím,ale některé diskuze jsou staré i několik let a diskutuje se tam na to založené téma,tak to pod to mám napsat dotaz?
![]()
No hele,pokud se tam ještě někdo zapojuje,tak jim tam dotaz dát můžeš.
kecačka píše:
no když diskuze jakoby „spí“ tak mám založit raději novou?
Pokud se tam nic neděje,tak si založ novou,třeba by ti ani nikdo neodpověděl,takhle to máš jistý. ![]()
kecačka píše:
no když diskuze jakoby „spí“ tak mám založit raději novou?
Raději založ novou. Jedině, kde se Tvůj „dotaz“ zobrazí je v pravém spodním sloupečku Nové příspěvky. To ale zase rychle zmizí a např. já tento sloupeček vůbec nerozklikávám ![]()
A pokud náhodou nemá tu diskuzi někdo uloženou v oblíbených, nenajde to.
Bylo by fajn, kdyby admini vymysleli tlačítko obnovit diskuzi, tím by se dostala na chvíli do kategorie Nové diskuze, byla by vidět, ten dotaz by našel každý, kdo by to rozklikl a všechny, i ty staré odpovědi by byly pohromadě.
kecačka píše:
To vím,ale některé diskuze jsou staré i několik let a diskutuje se tam na to založené téma,tak to pod to mám napsat dotaz?![]()
Přesně tak - diskuse se řadí podle poslední odpovědi, proto není problém oživit i starou diskusi - v dané diskusní kategorii se po přidání otázky zařadí na první místo.
Založit novou diskusi je možné, ale právě protože jich vzniká tak moc, tak se obávám, že o moc úspěšnější v ní nebudeš. ![]()
Admin
Jo a mám ještě jeden dotaz-když chci vytáhnout něčí část textu a na to odpovědět tak jak to udělám?Nechci celý text,ale jen něco z toho…doufám ž jsem to napsala dobře
Dáš „citovat“ a to se ti objeví v okýnku na psaní nového příspěvku, a tam ten cizí příspěvek můžeš zkrátit, ale pozor aby si neumazala „quote“ na začátku a na konci.
Dobrý den, mám měsíční holčičku jsme na umělém mléku, používali jsme Nutrilon, ale potom má hroznou zacpu tedka jsme přešli na Hip Comfort kdy se dostaví výsledek, zatím kakame přes rurku už to trvá 5 dni ![]()
Dobry den, chtěla bych nějakou radu, máme s přítelem 4 leteho pejska nedávno jsme si k němu pořídili štěňátko 3 měsíční ať není sám když budeme pryč nebo v práci, ale ji jsme stěně donesli tak to začalo ten malý pes ho od rána do včera kouše do uši do pusy do tlapek a on knuci, asi po týdnu jsem to uz nevydržela tak jsem 4 leteho pejska zavřela na chodbu dala mu tam pelisek vodu jídlo par dni v pohodě, ale jak odbyla 8 hodina večer začal pejsek skákat na dveře skrabat jelikož není nejmenší tak se to ozývalo takže jsme ani jeden s přítelem nemohli spát,4 lety pejsek je spíše závislý na mě. ale já ho tam dala jen pro jeho dobro jelikož knucel jak ho malej kousal neustále chápu je to stěně ale má malé zoubky boli to příšerně.:( dnes jsme s přítelem koupily klec pro pejsky zkusili jsme tam dat velkého pejska chvilku byl klid a pak začal rychle dýchat trepat se a knucet, já myslela ze když bude zase snami jako predtim tak bude v klidu spinkat ale je to přesný opak ten malý se do té klece nedostane takže ho ani nekouše:( nevím co mám dělat nechci dát ani jednoho pryč, kdy přestane štěňátko kousat:( ja myslela ze bude mít kamaráda a nebude sám moc mě to mrzí
děkuji vam za odpovědi.