Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Petra2829 Oni rádi společnost, ale jak si na sebe zvykli, že nebyli úplně sami, tak to bylo lepší, akorát jeden umřel, a do měsíce i druhé jak mu bylo smutno ![]()
@Andrej91 No jsou to potvůrky. Naše je teď na balkoně a je spokojená. Je to smutné, Umřela žalem… ![]()
Zdravím, prosím o radu mám morčátko kluka už 3 roky, je to kluk dnes jsem šla k němu a nezdál se mi.. Od rána se nedotkl misky nechce ani zelený který miluje ani nepije pořád jen jakoby pláče jakoby bručí zhubnul
zítra s ním jdu na veterinu ale neviíte co by to mohlo být? ![]()
Sestřenky morčátko se také chovalo takhle divně a na veterině mu zjistili nádor
Snad to u vás dopadne lépe ![]()
@Maikyky píše:
Zdravím, prosím o radu mám morčátko kluka už 3 roky, je to kluk dnes jsem šla k němu a nezdál se mi.. Od rána se nedotkl misky nechce ani zelený který miluje ani nepije pořád jen jakoby pláče jakoby bručí zhubnulzítra s ním jdu na veterinu ale neviíte co by to mohlo být?
To netuším, co by mu mohlo být, ale takto nějak se chovalo moje morčátko, když jsem byla dítě a ono mělo pět let. Bohužel, brzy umřelo
Od té doby už jsem morče nikdy nechtěla, to kvičení jsem slyšela dlouho.
Ale tak není jistý, že Tvé morče bude zase v pořádku, že mu veterinář pomuže. Držím palce.
Třeba dej vědět, jak a co.ju?
Nemá jen zaražený prdíky? Kamarádka takto dala svému králíčkovi sab simplex, vyprděl se, vykakal a byl zase ok.
Dobrý den máme 1 měsíc staré morčátko samičku a máme problém když je v kleci tak je v klidu nechá se hladit ji z ruky jakmile ji vybrané pořád kvičí jako by brečela co s tím děkuji za pomoc