Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Manža má v podstatě pravdu, nebydlíme sice v Olmiku, ale i u nás jsou ceny velice rozdílné - standartně 1200-1300 kč, ti levnější 1000, já mám teda doktora,který je v tomhle k nezaplacení,chtěl 750 kč. Ale dělá to jak na běžícím páse,takže ta cena tomu odpovídá. Péče taky,ještě,že vím,jak se o zvíře po kastraci starat . ![]()
Pohledej si doktory u vás a poptej se na ceny,já to taky tak udělala ![]()
Už je to teda pár let nazpátek, tak teď nevím, ale když jsme byli s kočkou, tak jsme platili 7 stovek.
ahojky tak za kočičku jsem platila taky kolem 1300 a za kocourka 500..Liberec ![]()
PLatila jsem před lety 750,– za kocoura a říkal mi tehdy, že kočka kolem 1500,–. ceny se ale mohly změnit.
Opava
Za kočku 1100, za kocoura 900, Praha Zbraslav.
A u těch levných bych se bála, co na to používá, 700 se mi zdá docela málo na to, aby to za něco stálo…
Studénka (u Ostravy), před třema rokama zhruba 800,–
(a nijak ošulená mi péče nepřišla…).
kočičky by měli být levnější cca 500-750 Kč. Ale buď v pohodě, nám za kastraci kocoura řekl veterinář 3200Kč - vážně jsem se neuťukla… ![]()
rybkabezvody píše:
kočičky by měli být levnější cca 500-750 Kč. Ale buď v pohodě, nám za kastraci kocoura řekl veterinář 3200Kč - vážně jsem se neuťukla…
To měl i s implantátama a následnou psychologickou péčí, ne?
Ty jo.
nevím, platí u nás za dobrého veta a je teda fakt že když jsme ať se psem nebo kočkou měli nějaký problém a ostatní nám nepomohli, on to vyléčil ![]()
Nakonec nám to udělal vet co ošetřuje velká zvířata, u nás doma v garáži všechno nám popsal, mohli jsme se koukat
a řekl si 350
To jsme pak čučeli…ale je teda fakt, že už bych to neudělala, kocour mi po tom když se probral z narkózy omdlel v náručí, myslela jsem že je mrtvej a následně mě počůral…fakt mi z toho bylo hnusně, jaká jsem bestie…ale to značkování fakt byl mazec ![]()
Se divím, že kočka je levnější, když u kocoura se „jen“ rozřízne pytlík, podvážou a odříznou kulky. Kdežto u kočky řežou bříško a operují…
Za kastraci kočky jsme slyšela taky i 3000,–
Taky se divím. Nebo šlo o překlep
Z mé praxe je také kocour levnější,než kočka a co vím z okolí, to stejné ![]()
diky za info ja jsem taky na rozpacich bojim se ze levnejsi pece nebude tak dukladna