Pavouk v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1871
13.7.21 09:08
@Pocahonta píše:
Já tedy nesnáším takové ty černé, tlusté - snad pokoutníci se jmenují… Bydlíme v bytě a naštěstí je tady moc nemáme (klepám tady na všechno, co můžu), ale třeba u rodičů na venkově jich je požehnaně… V bytě máme spíše sekáče (dostanou se sem zejména otevřenými balkonovými dveřmi) - ty mi zas tak nevadí - chytím je do nějakého ubrousku a spláchnu do záchodu. Raději je nevysávám, jelikož můžou vylézt. Jo a někdo mi radil, že když uvidíš pavouka, tak ho postříkej lakem na vlasy - měl by ztuhnout a můžeš ho někam přenést (vyzkoušené to ale nemám). Také jsem slyšela, že pokud živého pavouka vyhodíš z baráku, tak se rád vrací.. :zed:

S tim lakem na vlasy se mi to zda drsny, to uz bych ho radsi rozplacla, nez ho tyrat. Ja se jich bojim a stitim fakt hodne, takze u nas je odnasi a bije manzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24167
13.7.21 10:09
@g.sandova píše:
@bse.pedro :mrgreen:
Aha, kamarádka mela na myši a pomahalo to. Škoda

I ty myšoplašiče fungujou po omezenou dobu… Myši si na ně časem zvyknou… :roll: 8)
Nedávno jsme se o tom bavili s profíkem s deratizační firmy a oni zkoušeli u zákazníků nějaký šíleně drahý profi plašiče na potkany a za pár týdnů to na ně přestalo účinkovat… Poznal jsem to i doma s myší domácí, v zimě se prostě stěhujou do baráku a na plašiče po určitý době prdí a rozkoušov všechno, co se dá i co se nedá… Fungujou jen jedy a pasti… :roll: 8) Naštěstí „normální“ myši nejsou tak vych. caný jako potkani, ty se nafutrujou granulí hned a do pastí /aspoň ty moje/ jdou spolehlivě na kousek Vysočiny… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.8.21 08:41

Čau holky, mám na vás takový dotaz..jak moc máte silnou menstruaci? Já měla od jakživa měsíčky velmi slabé s trvaly tak dav dny. Ale teď je to úplně jinak..za prvé jsem menstruaci dostala o týden dřív s za druhé je dosti silná a dlouhá(pro mě dlouhá). Trvá už 5 dnů :zed:..nebyla jsem těhotná, nemohu být v přechodu a ani jsem nezačala brát nějaké prášky..nevíte co to může být? Mám mazat na gynekologii? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.8.21 08:43

Naprosto jiná menstruace

Čau holky, mám na vás takový dotaz..jak moc máte silnou menstruaci? Já měla od jakživa měsíčky velmi slabé s trvaly tak dav dny. Ale teď je to úplně jinak..za prvé jsem menstruaci dostala o týden dřív s za druhé je dosti silná a dlouhá(pro mě dlouhá). Trvá už 5 dnů :zed:..nebyla jsem těhotná, nemohu být v přechodu a ani jsem nezačala brát nějaké prášky..nevíte co to může být? Mám mazat na gynekologii? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81589
7.8.21 09:15

@Anet 1905 Zkus to téma nahodit jinde, v diskuzi o pavoucich jsi dost mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81589
7.8.21 09:18

@bse.pedro Mysi mi nevadí, posledně jsme honili po ložnici rejska, pochopil, že není vítán a odešel. Moje noční můra jsou potkání, vzpomínka z dětství. Chytrý jak mrcha a hnusný. Pavouky jednoduše zabíjí, houby zle. Počítám, že v září se zase začnou všichni stěhovat do tepla do domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24167
7.8.21 10:09
@inkakřivák píše:
@bse.pedro Mysi mi nevadí, posledně jsme honili po ložnici rejska, pochopil, že není vítán a odešel. Moje noční můra jsou potkání, vzpomínka z dětství. Chytrý jak mrcha a hnusný. Pavouky jednoduše zabíjí, houby zle. Počítám, že v září se zase začnou všichni stěhovat do tepla do domu.

Rejska bych neřešil, ten je v pohodě, nenahlodá čokolády, sáčky s cukrem a s moukou, je to, tuším, hmyzožravec… :nevim: 8) Akorát možná nadělá bord.el, hluk… :nevim: 8)
S pavoukama, i když z nich mám maličko fóbii, jsem uzavřel jakési příměří… Nechávám je /většinou/ žít a oni nechávají žít mě… :nevim: 8) Jen když se přiblíží na míň než 1m, většinou nemilosrdně vraždím, pavouka ve vaně horkou vodou, jinak pantoflí nebo účinným sprejem… :pankac: 8) V posledních dnech jsem několikrát sdílel sprchu s mláďatama těch malejch, nohatejch, musel jsem je spláchnout do odpadu a kupodivu jsem nedostal infarkt ani hysterák… Jsem HRDINA,,, :pankac: :pankac: :pankac: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5442
7.8.21 10:19
@Bábrdl píše:
Pro vás, co nemáte arachnofobii (tam to chápu), nabízím jiný pohled. Pavouk veš vašem bytě něco žere, jinak by umřel hlady. Chcete mít doma to, co žere? :lol:

Souhlasím. Pavouci jsou tam, kde mají potravu - nejspíš jiný hmyz, třeba i malinký. Čistí vám vlastně dům. Ubyde potrava, stáhnou se i oni. Samozřejmě udržovat dům v čistotě asi pomůže hubit i jejich papani. :-) Jinak prý člověk za život spolkne v průměru 25.pavouku, většinou ve spaní. Omlouvám se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.9.21 12:22

Tak takovýho tarantuláka, co jsem potkala dneska v noci v kuchyni :mrgreen: já se zabiju :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
10.9.21 14:31

@Papinacek no to je hrozný, no. Žádná obrana proti nim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie