PCO a Gynex

2325
9.4.14 23:10

PCO a Gynex

Máte někdo zkušenosti s gynexem při PCO? Zatím beru Nosifol a četla jsem pozitivní účinky i na tohle ale ne nic konkrétního s PCO. Menstruaci nemám takže ani nevím jak přesně brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
327
10.4.14 08:07

Mě na to Gynex pomohl na 100%… nic jiného nezabralo, až Gynex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
10.4.14 11:12

@Ilonka007
Tak to je super a za jak dlouho se ti srovnal cyklus? Já právě vůbec nevím kdy začít brát, protože menstruaci nemám vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
10.4.14 11:48

Já jsem na ms nečekala, protože bych se nemusela dočkat. Takže jsem nasadila když nepřišla tak jak měla a normálně ho brala tu max. dávku. Bere se jako antikoncepce. 21 dní a 7 dní pauza. Buď to v tý pauze dostaneš nebo ne. Pokud ne, tak si udělat test a když je negativní, tak normálně zase po těch 7mi dnech nasadit Gynex. Ms může přijít klidně i v průběhu co ho budeš brát. Normálně by se měl cyklus srovnat do 3 měsíců a hlavně se objevit ovulace, což byl můj hlavní problém, že jsem neovulovala. Zkoušela jsem toho hodně… kontryhel, nosifol, taky klasika hormony od dr., jako clostík a tak.. Nic nepomohlo a po Gynexu jsem za 3 týdny objevila // na testu… Sice to bohužel dopadlo nakonec špatně, ale hlavně že se to povedlo, protože to znamená, že jsem objevila něco, po čem ovuluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
10.4.14 14:59

@Ilonka007
Dneska si pro něj jedu a nemůžu se dočkat až začnu, ovulaci taky nemám tak jsem zvědavá jestli to zafunguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
22.6.14 17:37

Holky já taky ms nemám ani ovulaci, asi taky zkusím gynex. Jak jste na tom teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
22.6.14 21:50

Tak holky začínám třetí měsíc s gynexem a nějaké změny tam jsou. Menstruaci jsem dostala už po měsíci braní, ale bohužel trvala 28 dní takže mi musel doktor nasadit hormony :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.3.17 13:57

Ahoj holky :mavam: Oživuji téma. :) Chtěla bych se zeptat zda někomu Gynex pomohl k mimču i přez to že má PCO. Já již 3 měsíc beru Clostilbegyt a // pořád nikde. Snažíme se už přez rok. Jinak užívám Fertipronu a před tím jsem ještě pila kontryhelový čaj, ale teď ho pít nebudu neboť je obsažen v Gynexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
26.3.17 20:28

@kapyka @Zupa @fergi157 @Ilonka007 Ahojik, oživuji diskuzi. Jak jste dnes na tom? Pomohl někomu Gynex nakonec k mimču? Nebo tedy aspoň ovulce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
26.3.17 20:31

@Kataramine také jsem ho ted brala, 14 dní do ovulky, tak by mě zajímalo zda má někdo pozitivní zkušenost, že gynex pomohl k mimču :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
26.3.17 20:38

Já mám zvýšené mužské hormony, tak si říkám, jestli by to ten Gynex nesrovnal.
Aji trochu černých chloupků na bradě a nad horním rtem a na břiše. Ne moc, ale nahlodalo mě to :nevim:
Přímo třeba PCO mi nikdo nediagnostikoval, ale půjdu po tom. Právě i v diskuzi ohledně toho Gynex holky celkem chválily :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
26.3.17 20:57

@Kataramine Ahojki :mavam: Brala jsem ho poctivě 3 týdny a dodržovala jsem pauzy před jídlem. Prostě poctivě abych jsi pak nenadávala že to nevyšlo kvůli tomu že to flinkám :lol: Jinak ovulace normálně dorazila na můj obvyklý termín a přijde mi že byl ukázkový plodný hlen. Dneska jsem 25DC z 31.Takže teprve uvidím jak to vyšlo a určo dám vědět. :P Jo a brala jsem tu nejvyšší dávku 3× denně 7 kapek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
26.3.17 23:00

@fergi157 tak teda budu držet palečky, ať se zadaří.
Jinak máš teda clostillbegyt a ještě nějaké doplňky a asi teda pomohly aspoň s nějakými příznaky PCO? Třeba bolestivá MS i miv jinou dobu v cyklu bolest…nebo třeba chloupky tam, kde být u žen nemají :oops: Plus ty horm. hlafiny, nebo to se nekontroluje už pak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
26.3.17 23:02

@fergi157 tak teda budu držet palečky, ať se zadaří.
Jinak máš teda clostillbegyt a ještě nějaké doplňky a asi teda pomohly aspoň s nějakými příznaky PCO? Třeba bolestivá MS i mimo jinou dobu v cyklu bolest…nebo třeba chloupky tam, kde být u žen nemají :oops: Plus ty horm. hladiny, nebo to se nekontroluje už pak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
27.3.17 06:54

@Kataramine No ten Clostilbegyt se bere na dozrávání vajíček. Nějaké jiné příznaky to neutlumí, ale já ani tak nemám žádné chloupky někde jinde..možná trošku u pupíku, ale to je tak vše. :) Jinak jsem brala celý měsíc Fertipronu s inositolem ten je taky dobrý na dozrávání vajíček a je to volně prodejné. Teď beru Femibion jedničku je tam našťepená listovka :) A ten Gynex teda. Jinak ovulaci jsem normálně cítila..asi 2 dny jako bych to měla dostat. Akorát po tom Clostilbegytu mám PMS jak blázen. Strašně mě minulý měsíc bolely prsa. :D Ale těhu jsem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí