Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte někdo zkušenosti s gynexem při PCO? Zatím beru Nosifol a četla jsem pozitivní účinky i na tohle ale ne nic konkrétního s PCO. Menstruaci nemám takže ani nevím jak přesně brát.
Mě na to Gynex pomohl na 100%… nic jiného nezabralo, až Gynex.
@Ilonka007
Tak to je super a za jak dlouho se ti srovnal cyklus? Já právě vůbec nevím kdy začít brát, protože menstruaci nemám vůbec.
Já jsem na ms nečekala, protože bych se nemusela dočkat. Takže jsem nasadila když nepřišla tak jak měla a normálně ho brala tu max. dávku. Bere se jako antikoncepce. 21 dní a 7 dní pauza. Buď to v tý pauze dostaneš nebo ne. Pokud ne, tak si udělat test a když je negativní, tak normálně zase po těch 7mi dnech nasadit Gynex. Ms může přijít klidně i v průběhu co ho budeš brát. Normálně by se měl cyklus srovnat do 3 měsíců a hlavně se objevit ovulace, což byl můj hlavní problém, že jsem neovulovala. Zkoušela jsem toho hodně… kontryhel, nosifol, taky klasika hormony od dr., jako clostík a tak.. Nic nepomohlo a po Gynexu jsem za 3 týdny objevila // na testu… Sice to bohužel dopadlo nakonec špatně, ale hlavně že se to povedlo, protože to znamená, že jsem objevila něco, po čem ovuluju…
@Ilonka007
Dneska si pro něj jedu a nemůžu se dočkat až začnu, ovulaci taky nemám tak jsem zvědavá jestli to zafunguje ![]()
Holky já taky ms nemám ani ovulaci, asi taky zkusím gynex. Jak jste na tom teď?
Tak holky začínám třetí měsíc s gynexem a nějaké změny tam jsou. Menstruaci jsem dostala už po měsíci braní, ale bohužel trvala 28 dní takže mi musel doktor nasadit hormony ![]()
Ahoj holky
Oživuji téma.
Chtěla bych se zeptat zda někomu Gynex pomohl k mimču i přez to že má PCO. Já již 3 měsíc beru Clostilbegyt a // pořád nikde. Snažíme se už přez rok. Jinak užívám Fertipronu a před tím jsem ještě pila kontryhelový čaj, ale teď ho pít nebudu neboť je obsažen v Gynexu.
@kapyka @Zupa @fergi157 @Ilonka007 Ahojik, oživuji diskuzi. Jak jste dnes na tom? Pomohl někomu Gynex nakonec k mimču? Nebo tedy aspoň ovulce?
@Kataramine také jsem ho ted brala, 14 dní do ovulky, tak by mě zajímalo zda má někdo pozitivní zkušenost, že gynex pomohl k mimču ![]()
Já mám zvýšené mužské hormony, tak si říkám, jestli by to ten Gynex nesrovnal.
Aji trochu černých chloupků na bradě a nad horním rtem a na břiše. Ne moc, ale nahlodalo mě to ![]()
Přímo třeba PCO mi nikdo nediagnostikoval, ale půjdu po tom. Právě i v diskuzi ohledně toho Gynex holky celkem chválily ![]()
@Kataramine Ahojki
Brala jsem ho poctivě 3 týdny a dodržovala jsem pauzy před jídlem. Prostě poctivě abych jsi pak nenadávala že to nevyšlo kvůli tomu že to flinkám
Jinak ovulace normálně dorazila na můj obvyklý termín a přijde mi že byl ukázkový plodný hlen. Dneska jsem 25DC z 31.Takže teprve uvidím jak to vyšlo a určo dám vědět.
Jo a brala jsem tu nejvyšší dávku 3× denně 7 kapek. ![]()
@fergi157 tak teda budu držet palečky, ať se zadaří.
Jinak máš teda clostillbegyt a ještě nějaké doplňky a asi teda pomohly aspoň s nějakými příznaky PCO? Třeba bolestivá MS i miv jinou dobu v cyklu bolest…nebo třeba chloupky tam, kde být u žen nemají
Plus ty horm. hlafiny, nebo to se nekontroluje už pak ![]()
@fergi157 tak teda budu držet palečky, ať se zadaří.
Jinak máš teda clostillbegyt a ještě nějaké doplňky a asi teda pomohly aspoň s nějakými příznaky PCO? Třeba bolestivá MS i mimo jinou dobu v cyklu bolest…nebo třeba chloupky tam, kde být u žen nemají
Plus ty horm. hladiny, nebo to se nekontroluje už pak ![]()
@Kataramine No ten Clostilbegyt se bere na dozrávání vajíček. Nějaké jiné příznaky to neutlumí, ale já ani tak nemám žádné chloupky někde jinde..možná trošku u pupíku, ale to je tak vše.
Jinak jsem brala celý měsíc Fertipronu s inositolem ten je taky dobrý na dozrávání vajíček a je to volně prodejné. Teď beru Femibion jedničku je tam našťepená listovka
A ten Gynex teda. Jinak ovulaci jsem normálně cítila..asi 2 dny jako bych to měla dostat. Akorát po tom Clostilbegytu mám PMS jak blázen. Strašně mě minulý měsíc bolely prsa.
Ale těhu jsem nebyla.