Pco syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
13.8.16 12:10

@nika.veroni na mě právě nějaký léky od doktora taky nezabíraly..brala jsem inofolic, duphaston myslim a nic.. pak jsem právě na radu z cenapu začala užívat olej z pupalky (globule od firmy finclub) jsou dražší ale nestihla jsem dobrat ani jedno balení:)), pak sarapis mensis plus.. a navíc jsem k tomu užívala právě gynex:)) já za celý rok a půl neměla vubec žádnou MS.. jen 4 a všechny byly vyvolané injekcí..

@kristyna5 určitě.. :)) omlouvám se..jak mám malého tak chodím jen na mobilu a tam mi to nejde.. jdu to poslat zrovna raději :-D pošlu ti to tady do zprávy neva??

Ještě holky jsem si každé ráno měřila bazální teplotu.. ovlulaní testy nejsou při PCO přesné.. to měření mi hrozně pomohlo a vim přesně den kdy jsem otěhotněla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
13.8.16 12:32

@jakalm Ahoj, moc děkuji! Přemýšlím nad tou publikací, docela by mě to zajímalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
13.8.16 20:37

@kristyna5 ja ji mam a o pco tam je jen malinko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.9.16 12:19

PCO ano nebo ne?

Hezké odpoledne preji, jdu si k vam pro radu, mozna utechu. Uz se nektere z vas stalo, ze doktor dle ultrazvuku predpoklada PCO, ale hormonalni profil je v naprostem poradku? Mam po vysazeni HA (8.mesic) cyklus standardne 31 -36. Nyni 55DC a nic. Opet tedy navsteva gyndy, kde mi opet bylo sdeleno, ze to vypada na PCO a hlavne, ze tehotna nejsem a neni ani co vyvolavat a byl mi nasazen lek, ktery se standardne pouziva na oddaleni menzes (ted si nevzpomenu, neco na N). Ze mi privola menses. Dale mi bylo doporuceno vysetreni stitne zlazy, nyni mam vysledky a vse v poradku. Tudiz dostanu zadanku do Repromedy. Stalo se nektere z vas, ze byste opravdu nevedela proc neni ovu a z jakeho duvodu se to jen tvari jako PCO? Trapi me, ze si ze me moje telo dela legraci :-(
Moc dekuji za vase nazory a zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.5.19 16:44

@jakalm prosím pokud máte ještě emaily z cenap, můžete mi je také poslat do sz. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.5.19 16:45

@jakalm tak teď nevím jestli to čteš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.5.19 22:10

@Moňula604 čtu :D nejsem tu denně ale občas sem jdu:) mrknu po nich a pošlu:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí