PCO syndrom a rizika v budoucnu

1428
8.6.16 22:27

pco syndrom a rizika v budoucnu

Pěkný vecer, rada bych zjistila, jestli se uz některá žena s pco syndromem zabývala moznymi riziky v budoucnu. Tu. Např. Rakovina delozni sliznice či vajecniku. Ja jsem po 2 cyklech ivf, třech měsících na clostilbegytu, milionu cyklech na provere, organetrilu atd od 16 ti let…Ha brána asi 4 roky. Dve deti. Nynwjsi stav, ze po vysazeni antikoncepce(brána 3/4 roku na alopecii) jsem ovulovala jednou za cca 45 dni…takze od října doteď asi 5× a konec. Moje poslední ms 20.3. Ted jsem dostala agolutin. Zrovna se kolem me vyskytlo několik pripadu mladých zen s rakovinou prsu a vajecniku a pro me ted velký strasak. Jak se toho zatraceného pco zbavit? Proč se to zas pokazilo? nemam nadvahu nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1228
8.6.16 22:33

@zuzuza Jedine co mi bylo receno je, ze v nekterych pripadech pomuze nasadit pouze estrogen na cca 3 mesic pro umely prechod…vzhledem k vyctu leku, ktere uz jste mela uz vam byl pravdepodobne nasazen a moje poznamka je bezpredmetna, ale bylo to to jedine co me napadlo…vic zkusenosti s tim zatim nemam, bylo mi zatim zjisteno, ze mam jen podezreni na PCO a cekam na utz a vysledky krve..vidim, ze se tedy mam na co tesit :think: Drzim palce a preji pevne nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
8.6.16 22:39

A podezrdni dle čeho uzv nebo krve? Ja fakt nechápu, kde se to bere…kde. HA se mi taky brat nechce. Jedine co me ještě napadá vysadit uplne rafinovane cukry a vyčkat. Ty poslední ms jsem mela na velikonoce. Potom co jsem klukům snedla dooolst sladkosti z velikonoc se ms proste dva a půl měsíce nedostavila. Tudíž tk bud pricitam tomu cukru nebo tomu, ze tělo po uspani antikoncepci a naslednem vysazeni nejakou dobu funguje. U ne to byl tedy asi ten půl rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
9.6.16 00:07

@zuzuza Rekla mi to doktorka v CARu po utz a slysela jsem to od ni uplne poprve…pricemz uz tri roky nezname s manzelem pricinu proc se nam nedari otehotnet a v predchozim CARu se o tomhle vubec nezminili…pristi tyden se dozvime vic pri utz pred ovu a uprimne doufam, ze se to nepotvrdi..Je fakt, ze mi rekla at uplne vyhodim ze stravy rafinovane cukry, takze na tom mozna neco bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
9.6.16 18:31

Tak to je mazec, s těma cukrama to jde na povrch az ted. Nebo se o tom pred 8mi lety nemluvilo. Ale já jde tehdy dostala menformin a to je lek na cukrovku tak nechápu, proč uz tehdy doktori neradili změnit zivotospravu. Je to ale sakra těžký s těma cukrama. Hlavne mam strach z tech rizik v budoucnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí