Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata, nikde jsem nenašla téma tak zakládám nové ![]()
Mam pcos o kterem vim cca 10 měsíců.. Byla jsem na prvnim ET ktere bohužel nevyšlo a ted jsem po 1 KET.
Je to 3 den od vložení do dělohy a uz druhy den večer jsem měla bolesti v podbřišku (nic co by se nedalo vydržet) někdy je to vice na leve straně (takove popichavání). Tudíž se chci zeptat kdo je na tom stejně jake mate pocity/zkušenosti /rady/kdy jste testovali klidne přiložte fotky testu..
Budu rada za cokoliv je to pro vsechno me takove nové..
Předem děkuji a krásný den
![]()
@nikyjj ahoj já měla jednou od třetího dne bolest v podbřišku jak na ms a od prvního dne po ket bolest v kříži, podruhé jsem měla od prvního dne po bolest v kříži a jinak nic, a potřetí mě nebylo absolutně nic. toto byly případy kdy jsem otěhotněla pak mezítím 3 x nic nebo furt nějaký příznak a z toho nic. že ani jedno těhotenství nedopadlo je jiná věc. vždy sem testovala od 5.dne. držím palce at ti to vyjde
Mám pcos a po transferu mě bolelo břicho, ale to bylo ještě ze zvetsenych vaječníku po stimulaci. Pak to přešlo do menší bolesti, jako když má přijít ms, ale ta naštěstí už nepřišla
Ten pocit jsem měla snad cely první trimestr… Držím palce ![]()
@nikyjj Ahoj, já mám také pco, tři transfery za sebou a zatím nic. Po transferu mě občas pobolival podbřišek, jinak nikdy nic.
Budu držet palce😊
Tak ja se pridam jestli nevadi. Taky PCOS. Sice mame IVF pred sebou ale vime ze nas nemine
Holky muzu se zeptat ty injekce na stimulaci se dostavaji v lekarne nebo na klinice? A jestli v lekarne kolik byva doplatek? Resime to ted s manzelem po financni strance. V Caru budem davat 15 tis. depozit a zbytek se vypocita na konci, ale nevime jak a jestli do toho zapadaji ty hormony ![]()
@Deniik píše:
Tak ja se pridam jestli nevadi. Taky PCOS. Sice mame IVF pred sebou ale vime ze nas nemineHolky muzu se zeptat ty injekce na stimulaci se dostavaji v lekarne nebo na klinice? A jestli v lekarne kolik byva doplatek? Resime to ted s manzelem po financni strance. V Caru budem davat 15 tis. depozit a zbytek se vypocita na konci, ale nevime jak a jestli do toho zapadaji ty hormony
Ja mam pcos, ivf za sebou, mela jsem hyperstimulacni syndrom, trvala jsem ale na ET (byla jsem jak posedla) to nevyslo, ale hned prvni KET jo..tohle je spis k dotazu zakladatelky, ale ja nemela zadne bolesti, ani nic divneho, jen 8 den po KET uz ducha na testu a mame dceru…jinak hormony, gonal, jsem dostala v CAR, jednu davku, kterou jsem zaplatila a pak po dalsi kontrole dalsi davku podle potreby, jak vypadaly vajecniky na utz, ja si, asi i kvuli pcos pichala mensi davky, tak jsem platila asi 1500 dohromady
uz si presne nevzpominam, ale ty si hradis cely sama a u nas se do celkove castky nepocitaly, platily se hned na miste..jinak ovitrelle a jeste jedny injekce, co se pichaji ke konci s gonalem, jsem si vyzvedavala v lekarne, ale to uz stalo mnohem min
@Deniik já měla nějaký nový léky, takže byly trosku dražší než gonal apod., cca 5000. Ale to jsem jeďte hůř reagovala na léky, takže menší pero jsem si musela dokupovat, tedy asi bych v tom byla jen za 3500. Tyhle léky dostaneš přímo v CAR. Více stojí doplňkové metody IVF, na těch doporučuji nešetřil, dost ti urychlí snažení a vlastně ušetří peníze ![]()
@Deniik zaleží na lecích, já se dostala normálně na klinice, a měla jsem rekovelle a celkem jsem platila za léky á 3000 a pár drobných, ale oni tehdy měli nejakou akci na to menší pero to bylo zadarmo pro mě a platila jsem jen jedno velké pero a 5 injekcí orgalutranu, takžej to individální. a radši bych připlatila za metody.