PCOS a testování těhu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
4.8.21 16:49

PCOS a testování těhu?

Ahoj holky,
ráda bych se zeptala jestli některá z Vás nemá stejný problém a neporadila mi kdy při PCOS jste měli alespoň ducha či jasné dvě // na těhotenském testu☺️️
S přítelem se snažím něco přes rok a půl o miminko a od dubna chodíme do Sanusu, protože za celý rok a půl nebyla jedinkrát ovu😟
Mám menstruaci každý druhý měsíc( mám tedy cyklus dlouhý cca 50 dní).Teď jsem druhý cyklus na clostilbegytu kdy 24.7 jsem měla poprvé za tu dlouhou dobu pozitivní ovu test, 26.7 jsem byla na kontrole a pak doktor říkal, že ovulace proběhla, že mám žluté tělísko a k ovulaci pravděpodobně došlo 25.7 teď nám prý nezbývá nic jiného než se modlit a čekat a zároveň kdyby se to nepovedlo předepsal další clostík🙏🏻
Menstruaci mám dostat až za 15 dní jak mám dlouhé cykly, vím, že testování před MS je vždy nejednoznačné, že to může odejít s menstruaci, ale zajímalo by mě kdy nejdříve bych mohla testovat aby tam byl alespoň dušík?😬 Předem Vám moc děkuji za odpovědi!😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35566
4.8.21 17:03

Cca 14 dní po ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
4.8.21 17:14

Dva týdny po ovulaci, ale pokud nevíš kdy byla jistě, tak bych vydržela těch 15 dní do termínu ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2819
4.8.21 17:37

Tedka ti přijde ms dřív, tím že jsi měla anovulacni, měla jsi je tak dlouhé. Takže za 14 dni po ovulaci bych klidne test zkusila. Mám take PCOS a ms mi chodila vždy přesně 12. den po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.8.21 19:29

@Janee19 já jsem ty cykly měla různorodé někdy 68 dní jednou i 80,ale teď poslední rok se to drží každý druhý měsíc menstruace a díky práškům i teď poprvé ovulace, takže doufáme, že to vyšlo když už jsou takové pokroky po takové době :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2819
4.8.21 20:30

@Denisaak dobrý je, že reaguje na léky, s tím se pak dá vždycky něco dělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.8.21 20:32

@Janee19 To máš pravdu sice jsem začala reagovat až na druhý pokus, ale alespoň že nějak, tak držte palečky holky a myslete na nás, děkuju moc ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí