Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už je to 11 let, první ivf a vyšlo to.
Bohužel pak nevyšlo už nic.
Ani jeden ket, ani další ivf.
Moc děkuji
bylo by fajn kdyby ještě více zen napsalo svoji zkušenost dobrou i
tu špatnou prostě všechno.. Snad ještě někdo napíše
Ahoj. Nam se podaril prvni ket. Ja mam lehce pco a chromozomalni mozaiku na prenis Turnerova syndomu (postizene jsou jen dívky). Manzel ma naprosto šílený spermigram (jen par kusu
). K et nedoslo z důvodu tekutiny v brise. Meli jsme jen jednu blastocystu a podarilo se prvni a jedine ket. Ted jsem 21tt a cekame chlapecka.
Ja mela podezreni na pcos, ale ovulaci jsem mela kazdy mesic, takze to uplne nesedlo, kazdopadne ivf a mimino z prvniho KET uz doma mame
.. pcos predevsim znamena, krom jineho, ze nedochazi k ovulaci, tedy k rustu dominantniho folikuku a tam je prave ivf ta hlavni moznost, hormony ji pomuzou k dozrani folikulu a ta pricina, proc nemuze otehotnet, se tim vyresi, neni tam vubec duvod, aby se embryo neuchytilo
takze drzim palce segre… u pcos jen vic hrozi hyperstimulacni syndrom, protoze je mozne, ze vyroste folikulu az moc, ale to jiste v centru vedi a daji si pozor, mozna ji navrhnou, at nejde na ET, ale pocka az na vlozeni zmrazeneho, ale to je v poradku
@Sisa6 tak to moc gratuluji. Já jsem taky těhotná jsem 25tt a segra by taky rada. A došla ji naděje boji se a já říkám ze se povede nevím Jak ti segra ma to pcos vim ze driv neměla menstruaci a ovulaci myslím ze dochází pomocí léků.. Nejsem si jista ale ms už Dochází bez pomoci hormonů. ale i když ji doktor dal injekci na uvolnění folikulu a snažili se přirozené tak nic. A tak dou v dubnu kdy ji bude 22 let na ivf manžel její ma spermipgram velice dobrý
@Melodie91 to vim ze segra Folikuly mela i dominantní díky lekum co ji dávají v artu a vim ze tam je hlídana. Já věřím ze se miminka dočká a ze ji pomůžou. přeci jen ted medicína je na jiné úrovni než ksx předtím děkuji za podporu ![]()
@Anonymní píše:
@Sisa6 tak to moc gratuluji. Já jsem taky těhotná jsem 25tt a segra by taky rada. A došla ji naděje boji se a já říkám ze se povede nevím Jak ti segra ma to pcos vim ze driv neměla menstruaci a ovulaci myslím ze dochází pomocí léků.. Nejsem si jista ale ms už Dochází bez pomoci hormonů. ale i když ji doktor dal injekci na uvolnění folikulu a snažili se přirozené tak nic. A tak dou v dubnu kdy ji bude 22 let na ivf manžel její ma spermipgram velice dobrý
Moc drzim palce, at to sestre vyjde. Moje sestra byla tehu hned (prvni po 3 mesicich, druhe hned). My jsme cekali 2 roky a nastesti se hned povedlo. Samozřejmě jsem to sestre moc prala, ale nekdy jsem mela tezke depresivni stavy, ze se nam nedari a musela jsem od ni z navstevy odejit drive… ![]()
@Sisa6 u nás to je podobné sestra mi to přeje taky moc na malou se těší ale jak už je bříško vidět je to pro ni bolestivé ze jim nejde. A tak moc ji to přeji. My minuly rok o miminko přišli a v ten den me vezla do nemocnice povedlo se nám podruhé po pul roce. A tak jak byla ona při me já budu při ní. A doufám a věřím ze se ji povede a budeme spolu pak šťastný maminy ![]()
@Anonymní píše:
@Sisa6 u nás to je podobné sestra mi to přeje taky moc na malou se těší ale jak už je bříško vidět je to pro ni bolestivé ze jim nejde. A tak moc ji to přeji. My minuly rok o miminko přišli a v ten den me vezla do nemocnice povedlo se nám podruhé po pul roce. A tak jak byla ona při me já budu při ní. A doufám a věřím ze se ji povede a budeme spolu pak šťastný maminy
My jsme ted se sestrou obe tehu par mesicu po sobe. Preji at je to i u vas take tak. Je moc hezke, ze sestru tak podporujes
![]()
@Sisa6 je to moc gratuluji a přeju hodně štěstí Vám oboum i miminkum. Jo já doufám ze ti čeká nás dvě taky my jsi to vysnili taky a zatím jsem jen já ale věřím ze příští rok bude čekat drobka i ona.
Já při ni sem pořád i když ne pokaždé to tak vypadalo vsak to je moje malá sestřička. A dítě jsme si vždy obě moc přáli ![]()
@Anonymní píše:
@Sisa6 je to moc gratuluji a přeju hodně štěstí Vám oboum i miminkum. Jo já doufám ze ti čeká nás dvě taky my jsi to vysnili taky a zatím jsem jen já ale věřím ze příští rok bude čekat drobka i ona.Já při ni sem pořád i když ne pokaždé to tak vypadalo vsak to je moje malá sestřička. A dítě jsme si vždy obě moc přáli
Moc děkuji. Se sestrou si volame a prozivame to spolu, radime si a posilame odkazy na vybavicku. Moc drzim palce, at to tve sestre vyjde. Ja jsem sla na ket, s tim ze ze vyjde a fakt vysel. Manzel me usmernoval, ze prvni pokus je zkusebni, ale ja jsem fakt verila, ze to vyjde 😄
@Sisa6 to moc gratuluji segra je hodně při zemi boji se aby to vyšlo. Já věřím ze ano… Prostě to vyjde vim to. Segra bude úžasná teta a i mamina ![]()
@Anonymní píše:
@Sisa6 to moc gratuluji segra je hodně při zemi boji se aby to vyšlo. Já věřím ze ano… Prostě to vyjde vim to. Segra bude úžasná teta a i mamina
Ja bych neter taky samou laskou snedla
Naučila jsem se ma ni trochu manipulaci a prebalovani a pak to vyuziji na svem ditku. Tvoje sestra ma ale velkou vyhodu ve veku. Nezkusila Nosifol nebo Inofolic? Ja jsem ho pred stimulaci brala.
@Sisa6 právě ze brala doporučila jsem ji ho. Právě a byla jsi před ivf na nějakém vyšetření??
Ahoj holky mám sestru která ma Pcos příští rok ji čeká Ivf a já ji chci dodat trošku naděje ze i při pcos se dočká vytouženého miminka. Prosím moje otázka je napišete mi své příběhy pcos a zdárného ivf a po kolikate ivf se vydařilo?
Testy na Hormon ji čekají. Je v Artu a jeji manžel je v pořádku i spermiogram. Děkuji a hezky večer