PČR příspěvek na dopravu?

493
25.9.12 09:48

PČR příspěvek na dopravu??

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat jestli tady nahodou někdo nepracuje u PČR?

Přestěhovali jsme se a manžel musi dojiždět 40 km do prace.

Na bližší pobočku by ho vzali, ale v te puvodni ho nechtěji pustit maji pry podstav..

ted nevime co s tim.. měsíčně dá skoro 5tisíc na dopravu.. masakr.. neexistuje třeba nějaký příspěvek u PČR?

Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.9.12 10:20

Pokud ho převeleli na základě rozkazu, tak má nárok na cesťáky, pokud jste se např přestěhovali, nebo šel sám, tak má smůlu.. jak koukám, stěhování byla vaše iniciativa, takže nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Navstevnice
25.9.12 10:21

Ahoj,

promiň, ale proč se manžel nezeptá v práci sám? Pokud si ho tam chtějí udržet, tak by mu měli vyjít vstříc… Info o odměnách a benefitech u PČR zde: http://www.policie.cz/…-vyhody.aspx

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.12 10:24

Ono třeba by se dalo ušetřit kdyby jezdil MHD a koupil si měsíční kupóny přítel přišel o řidičák už skoro před rokem a díky tomu ze nejezdí ušetříte tak 2500 měsíčně protože si kupuje měsíční kupóny na dopravu do práce odjíždí cca 45 km jedna se jen o pohodlnost on si na to zvykl rychle a z usetrenych peněz vetsinou vyrábíme někam na výlet na večeři a podobne :)

• Citovat
  • Upravit
72725
25.9.12 10:30

Všude nejezdí busy nebo mhd, ale pokud šel sám, tak má prostě smůlu. nárok na cesťáky nemá…by pak mohl říct každej… měli jste zvážit, než jste se stěhovali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
25.9.12 10:56
@martina.se píše:
Všude nejezdí busy nebo mhd, ale pokud šel sám, tak má prostě smůlu. nárok na cesťáky nemá…by pak mohl říct každej… měli jste zvážit, než jste se stěhovali..

Děkuji za Tvou odpověď :-) přesně jak píšeš všude nejezdi MHD a tady zrovna nejezdi.. kdyby jel busem nebo vlakem byl by v praci za víc jak 2hodiny. :(
našel si nove misto tady na vesnici.. ale nevěděli jsme, že ho ten puvodni velitel nemusi pustit.. a taky, že ho nepustil.. :(

a anonymni samozřejmě, že se manžel zepta v praci jen jsem chtěla vědět jestli s nim někdo nema zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.12 11:50

@veruka85 zkusit ho ukecat, i když je podstav.. protože asi jinou možnost nemá.. můj chlap dá taky hrozné prachy za dojíždění… :cert: ale nepustí ho… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
25.9.12 11:52
@martina.se píše:
@veruka85 zkusit ho ukecat, i když je podstav.. protože asi jinou možnost nemá.. můj chlap dá taky hrozné prachy za dojíždění… :cert: ale nepustí ho… :zed:

nepusti :( je to masakr.. tak aspon, že v tom nejsme sami..
Děkuji Martino. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.12 11:57

@veruka85 moc jsem nepomohla.. ale bohužel.. taky bojujem… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...