Holky, podnikatelky - kdo vám hlídá? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.9.12 11:32

Holky podnikatelky - kdo Vám hlídá? :)

Ahoj slečny, dámy - prostě pracující :P
Máte některá zaměstnání (podnikání), k tomu jste na RD? :)
Kolik je dítku a „kde ho máte“? 8) ;)

Já zrovna začínám podnikat a časově je to 3×-4× v týdnu od 9h-16h - tak promýšlím, jak to budu stíhat nebo si vezmu výpomoc :)

Babička je ochotná hlídat, jsou s dědou na chalupě, malá (skoro rok) to tam miluje..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
83
23.9.12 11:40

Ahoj :mavam: Já to mám tak, že 2× do týdne jsem v práci celý den, jeden den hlídá babička s dědou a druhý den manžel. Vzhledem k tomu, že celá rodina podniká, tak to naštěstí není problém. Zbytek času jsem s malým doma. Občas si nosím práci domů, ale spíš se snažím užít si čas se synem. Syn má 2 roky, na školku je ještě malý, ale pokud bych neměla hlídání, uvažovala bych nejspíš o jeslích kde by mohl třeba ty dva dny v týdnu být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
23.9.12 11:55

Mně hlídá moje mamča u nás doma, nebo si malou vezmou k sobě a tam je i s oběma prarodiči…zatím to tak funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.9.12 12:05

Mám děti 3 a nehlídá mi nikdo, nejstarší chodí 2× týdně do do školky. Pracuju holt v noci, když spí nebo když si hrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
23.9.12 12:17

Já podnikám tak, že jezdím akce dle sezóny 1-3× týdně, někdy je to i na celý den. Pracuji tak již od porodu (nepřerušila jsem) a hlídala většinou mamka nebo manžel. Teď je to již jednodušší, pohlídá i švagrová nebo dědečkové. Mamka je už v důchodu, takže je to o to jednodušší. Švagrová je zase doma na rodičovské, taťka v dlouhodobé neschopnosti, tchán podniká… takže s tím hlídáním se to většinou vymyslet dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
23.9.12 12:17

No, zacala jsem pracovat kdyz byl maly rok a hlida mi moje babicka, takze male prababicka. Vsechno je supr, babicka bydli u nas, aby to mela jednodussi a prozatim to vyhovuje vsem… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.12 13:01

Podobné téma tu bylo nedávno https://www.emimino.cz/…da-o-120857/
:idea:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.12 14:45

Děkuji za reakce všem :kytka: Já teda asi budu 3× týdně od 9-16h v terénu, to by cvrčka pohlídala babička s dědou a 1× týdně bych si vzala za sebe záskok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat