Holky, podnikatelky - kdo vám hlídá? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj
Já to mám tak, že 2× do týdne jsem v práci celý den, jeden den hlídá babička s dědou a druhý den manžel. Vzhledem k tomu, že celá rodina podniká, tak to naštěstí není problém. Zbytek času jsem s malým doma. Občas si nosím práci domů, ale spíš se snažím užít si čas se synem. Syn má 2 roky, na školku je ještě malý, ale pokud bych neměla hlídání, uvažovala bych nejspíš o jeslích kde by mohl třeba ty dva dny v týdnu být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně hlídá moje mamča u nás doma, nebo si malou vezmou k sobě a tam je i s oběma prarodiči…zatím to tak funguje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám děti 3 a nehlídá mi nikdo, nejstarší chodí 2× týdně do do školky. Pracuju holt v noci, když spí nebo když si hrají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já podnikám tak, že jezdím akce dle sezóny 1-3× týdně, někdy je to i na celý den. Pracuji tak již od porodu (nepřerušila jsem) a hlídala většinou mamka nebo manžel. Teď je to již jednodušší, pohlídá i švagrová nebo dědečkové. Mamka je už v důchodu, takže je to o to jednodušší. Švagrová je zase doma na rodičovské, taťka v dlouhodobé neschopnosti, tchán podniká… takže s tím hlídáním se to většinou vymyslet dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, zacala jsem pracovat kdyz byl maly rok a hlida mi moje babicka, takze male prababicka. Vsechno je supr, babicka bydli u nas, aby to mela jednodussi a prozatim to vyhovuje vsem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za reakce všem
Já teda asi budu 3× týdně od 9-16h v terénu, to by cvrčka pohlídala babička s dědou a 1× týdně bych si vzala za sebe záskok.
- Citovat
- Upravit
Ahoj slečny, dámy - prostě pracující

Máte některá zaměstnání (podnikání), k tomu jste na RD?
Kolik je dítku a „kde ho máte“?
Já zrovna začínám podnikat a časově je to 3×-4× v týdnu od 9h-16h - tak promýšlím, jak to budu stíhat nebo si vezmu výpomoc
Babička je ochotná hlídat, jsou s dědou na chalupě, malá (skoro rok) to tam miluje..