Registrace sester - kredity, e-learning?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Registrace sester-kredity-elearning?
Zdraví, potřebovala bych radu.
V roce 1995 jsem vystudovala SZŠ v oboru dětská sestra, pak dva roky nástavba jako asis. hygienické stanice. Jeden rok jsem pracovala jako sestra na int. ambulanci, pak 11 let v pozici závodní zdr. sestra v automobil. průmyslu. Z těch 11 let je 6 let MD. Registraci nemám a chtěla bych si jí udělat.
Pokud jsem dobře pochopila, stačí prokázat 3 roky praxe a nasbírat 40 kreditů. Uznají kredity, které jsou získané pouze formou e-learningu např. na ucebna.net? Ještě mám nějaký ten měsíc mateřské, tak bych ráda kredity nasbírala.
Díky za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, ja jsem se registrovala letos na jare. A jak pises, staci prokazat 3 roky praxe,40 kreditu a jeste nezapomen na 100Kč kolek.
Netusim, jestli ti uznaji vsech 40 kreditu jenom z tech internetovych uceben, ale ja to mela pul na pul a bylo to v pohode. Registrace mi prisla behem 14ti dnu.
Ale sama jsem teda zvedava, jestli je mozne vsechny ty kredity ziskat jen na netu, protoze ted kdyz mam prcka a chodim do prace, nebude tolik casu nekde jezdit. A ono to myslim i na netu vyjde levneji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si to dělala před dvouma rokama a stačilo mi to jen přes ty kurzy.Ale byli pak nějaký změny
Zkus mrknout tady http://www.nconzo.cz/web/registr/8
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A není problém, že jsem školu ukončila v roce 1995 a registraci bych si dělala až teď? Jestli tam není nějaký časový limit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@potvurkapodivna nevím jak ted, ale kamoška jí ukončila s semnou v 1999 a pak se nestihla zaregistrovat, páč byla na MD a ikdyž měla vše odpracováno, tak musela dělat zkoušky. Snad ti poradí někdo víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem si taky dělala nějaké kurzy přes e-learning (Hartmann akademie) a všechno mi uznali bez problémů. Registraci jsem dostala v dubnu 2011.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem dnes volala, praxi mi uznají, stáhla jsem si formuláře a dělám e-learning, prý s tím nemají problém. Ale z toho formuláře nejsem vůbec moudrá, to jste vyplňovaly samy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo, ten jsem si vyplňovala sama, byla to teda docela zabíračka, ale nakonec to dobře dopadlo. ještě se připrav na pěkný průtahy. Mně uznali registraci až po čtyřech měsích a to jen proto, že jsem byla už vzteklá a volala na NCONZO třikrát denně. Jinak moc nespěchají:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit