Registrace sester - kredity, e-learning?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.9.12 20:07

Registrace sester-kredity-elearning?

Zdraví, potřebovala bych radu.
V roce 1995 jsem vystudovala SZŠ v oboru dětská sestra, pak dva roky nástavba jako asis. hygienické stanice. Jeden rok jsem pracovala jako sestra na int. ambulanci, pak 11 let v pozici závodní zdr. sestra v automobil. průmyslu. Z těch 11 let je 6 let MD. Registraci nemám a chtěla bych si jí udělat.
Pokud jsem dobře pochopila, stačí prokázat 3 roky praxe a nasbírat 40 kreditů. Uznají kredity, které jsou získané pouze formou e-learningu např. na ucebna.net? Ještě mám nějaký ten měsíc mateřské, tak bych ráda kredity nasbírala.
Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
22.9.12 20:42

Ahoj, ja jsem se registrovala letos na jare. A jak pises, staci prokazat 3 roky praxe,40 kreditu a jeste nezapomen na 100Kč kolek.
Netusim, jestli ti uznaji vsech 40 kreditu jenom z tech internetovych uceben, ale ja to mela pul na pul a bylo to v pohode. Registrace mi prisla behem 14ti dnu.
Ale sama jsem teda zvedava, jestli je mozne vsechny ty kredity ziskat jen na netu, protoze ted kdyz mam prcka a chodim do prace, nebude tolik casu nekde jezdit. A ono to myslim i na netu vyjde levneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
22.9.12 21:00

Já si to dělala před dvouma rokama a stačilo mi to jen přes ty kurzy.Ale byli pak nějaký změny :think: Zkus mrknout tady http://www.nconzo.cz/web/registr/8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.12 21:26

A není problém, že jsem školu ukončila v roce 1995 a registraci bych si dělala až teď? Jestli tam není nějaký časový limit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
22.9.12 21:30

@potvurkapodivna nevím jak ted, ale kamoška jí ukončila s semnou v 1999 a pak se nestihla zaregistrovat, páč byla na MD a ikdyž měla vše odpracováno, tak musela dělat zkoušky. Snad ti poradí někdo víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
23.9.12 10:14

Ahoj, já jsem si taky dělala nějaké kurzy přes e-learning (Hartmann akademie) a všechno mi uznali bez problémů. Registraci jsem dostala v dubnu 2011.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.12 19:34

Tak jsem dnes volala, praxi mi uznají, stáhla jsem si formuláře a dělám e-learning, prý s tím nemají problém. Ale z toho formuláře nejsem vůbec moudrá, to jste vyplňovaly samy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
24.9.12 20:12

Jo jo, ten jsem si vyplňovala sama, byla to teda docela zabíračka, ale nakonec to dobře dopadlo. ještě se připrav na pěkný průtahy. Mně uznali registraci až po čtyřech měsích a to jen proto, že jsem byla už vzteklá a volala na NCONZO třikrát denně. Jinak moc nespěchají:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat