Péče o berlích

4.3.22 19:29

Péče o berlich

Hojky hoj, nemáte někdo zkušenost o staráni se o roční holčičku když budu chodit nějakou dobu o berlich? Měla sem zánět šlach na noze, malinko komplikovaný, už sem pres měsíc v nemocnicidnes mi vzali stehy a řekly že mě konečně v pondělí pustí domu, manžel dělá homeofice takže se o nás postará ale teď mu šéf nařídil že bude dva dny v týdnu jezdit na jednání do zahraničí a jestli nemůže tak ať se rozloučí s místem managera a jeho místo převezme kolega co si na něho dělá už delší dobu zálusk. V nemocnici mi doktor řekl že nevidí problém ale že neví jak moc náročné to je, sestřičky mi tady tvrdí jak oni se staraly o tři děti se zlomenou nohou a že já už tu nohu přece můžu trochu zatěžovat. Jen chci být v obraze až mě pustí domu a vyzkouším si to jestli se to dá. Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1339
4.3.22 19:47

Ty kraso, tak to nezávidím 8o Na jak dlouho budeš berle doma mít?
Ja bych si aspoň na ty první dny určitě zkusila zařídit domu pomoc - nemohla by babička?

Ja teda mám zkušenost akorát franc. hole, měla jsem je dvakrát za tu dobu co mám děti a vždy max na týden. Poprvé bylo mladšímu okolo 9m - ještě nechodil, takže proste jsem sama s dětmi byt nemohla, nepřenesla bych ho. Podruhé to bylo ted před nedávnem (mladšímu 2,5) a dalo se, ale domácí práce musely stranou a děti se musely hodně mírnit, abych to s nima zvládla. Ven s nimi sama ani nahodou, nedobehla bych je :D :roll:

Jestli mate barák, budeš to mít o dost horší, v bytě ještě budiž … Zase by byla Škoda, kdyby kvůli tomu manžel přišel o práci. Takže bych zkusila nějak požádat o pomoc svou mámu nebo tchýni, abys byla co nejmíň času sama.
Jinak mě taky moje babička říkala, ze se se zlomenou nohou starala v pohodě o děti, ale jak, to si moc představit nedokážu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
4.3.22 19:49

S péčí o dítě o berlích zkušenost nemám. Ale měla jsem dva měsíce fázi, kdy jsem se sotva zvedla z toalety, tak jsem byla fyzicky indisponovaná. Selhání organismu. A o dítě jsem se postarala. Když musíš tak musíš. A dva dny v týdnu to fakt zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
4.3.22 20:01

To zvládneš, manžel má teď berle kvůli koleni a když je třeba, tak se postará o 3 děti, z čehož je jedno batole a jeden novorozenec. Prostě si ke všemu bere židli, posedává po bytě. Zvládne všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
4.3.22 20:53

@Blondyblond zajistit na ty 2 dny jídlo, nákupy a smířit se s tím, že ty 2 dny holt budeš s malou doma a budete si to užívat zase jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
4.3.22 20:59

Je otázka jestli můžeš aspoň na jedné noze stát plnou vahou a jestli už dcera je schopná se někam sama přepravit - leze, chodí atd. Pak bych si to dokázala představit. Vše dělat někde v sedě, dcera se bude přemisťovat sama. Ideálně mít navařeno, jen na ohřátí atd. Na úklid atd se samo vykašlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35832
5.3.22 08:14

Pokud nemáte doma schody schody, tak se dá přesun dítěte vyřešit kočárkem, postylkou na koleckach apod. Jinak si asi pak hraje většinu dne na zemi ne, to zvladnes. Akorát asi procházku sami nezvládnete, ale jinak se to celkem dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.22 13:04

No snad to půjde, dneska si zkouším chodit po pokoji, docela to jde v pondělí vyzkoušet jestli prebalim malou, jen se trochu bojím že ji nezvednu na prebalovak ale zase si říkám že bych mohla třeba na gauči nebo na zemi, manžel slíbil že se bude na noc vracet domu teď bude ve Vídni a bude končit v šest večer tak to je v Brně za chvilku, další týden jede do blavy tak to je to samé a za tři týdny má Francii to už bude horší ale snad to nějak dám. Asi to půjde jen sem byla asi zbytečné vystrašená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí