Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, potřebuju pomoc už nevím co s ni:/ Mám měsíční miminko a tyden uz ji davam sunar a k tomu i kojim a od vcera nejak nemuze chudacek sama kakat musim ji po pomahat pak se vykaka a usne na hodinku nejvic a pak ji zase probudi bolest briska zase ji musim pomoct trosku se mi napapa a zase usne a furt dokola
uz nevim co mam delat. z ceho by to mohlo byt? nebo co ji muze bejt fakt nevim ![]()
Mohlo by to být z kombinace UM a kojení (děti to často nesnesou), z kombinace kojení a nesedícího UM, z něčeho, co jsi snědla a nesedlo dítěti.
Dcera s tím měla problémy do 3 měsíců. Nepomohlo nic a že jsem toho zkoušela. Pomohl jen čas.
@LP4 co vím, tak s tím obyčejným.. Že hodně malým nesedí. ( té naší Teda taky vůbec). Ten premium, to je jaký??
@LP4 a jinak, v DM nebo v tetě se prodává myslím „babylove“ a ten má úplně to samé složení jak Sunar (ten obyc Teda), a je ještě levnější..
Nám nejvíc sedí Kendamil ale na měsíční miminko.. V porodnicich používají Bebu, tak bych šla spíš do té, u tak malého mimča
@Krista 1 to teda nevim u nas v porodnici frcel nutrilon. Ja se chtela jen zeptat. My mame prave ten premium v pechovce
A proč kombinujete kojení s UM?
Nebylo by lepší jen kojit? Nechat ji nahou na vás v posteli, mazlit se..a hodně nosit v klubíčku a na tygrika. Po kojení odrihnout..
To budou prdíky nebo kolika
máme oboje a je to někdy na hlavu kolikrát mu taky nejde zabrat….musíme vydržet malej má 2 měsíce a doufám že to kolem toho 3 přejde, už jsem vyzkoušela 3 UM a po sunaru aspoň sam kaká nutrilon a hipp katastrofa, zkoušela jsem drahá probiotika espumizan, biogalia kapicky, nahřívat masáže cvičit měnit polohy teplé vany nic většinou nepomůže tak musím vzít rourku a prostě mu pomoct se vyprdět, akorát nám teda malej v noci spinká, prostě vydržet no a ta rourka je dodela fajn neeee často ale občas aspoň aby chudinka usnul