Péče o hrázi

711
25.12.18 04:41

@Zuzibell větrat, sprchovat, řádně nechat uschnout. Pokud nechceš sahat, nesahej. Někdo maže třeba dubovou kůru, ale netlač se do toho. A už vůbec ne dovnitř. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
25.12.18 05:54

Nesahej, koledujes si o infekci. Dovnitr uz vubec ne. Nech byt :) Oplachuje, muzes I tou dubovou kurou nebo mirne slanou vodou, ale cista taky staci. A trva to, nez se to zahoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24258
25.12.18 07:12

@Zuzibell jak psali holky větrat a sprchovat ať je to tam čisté. Stáhnout se bát vůbec nemusíš. Dovnitř teda ne, tam to nech ať se to hojí samo. Z venku až ti to strach dovolí normálně umýt. Vem si klidně třeba perlan a pak ho vyhoď, nebo malý ručník a dej ho hned vyprat kvůli infekci, jestli ti fakt vadí pocit toho se tam dotýkat. Ale dle mě jen proud vody úplně nestačí, ona ta krev ( teď myslím po šití) hodně drží a líp se to hojí když je to bez ní. Určitě to ale nedělej přes násilí. Neboj šití se ti při hygieně nemůže uvolnit. Začne vypadávat až tak 14. den. Určitě se dobře utírej a umývej po stolici. Až si tam mákneš tak se nelekni otoku, ono se vše zahojí neboj. Jizvička nakonec nebude vůbec vidět. Určitě co nedělej nekoukej tam zrcátkem, lepší je teď nevědět jak to tam vypadá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.12.18 07:56

Úplně normální reakce. Taky jsem se bála sáhnout, myslím,že to je přirozené. Sáhla jsem si až po čase,až tak nějak jsem věděla,že je to tam zahojené. Neboj. Stačí se pravidelně mýt, klidně jen čistou vodou zatím, měnit vložky a pokud možno větrat. Sama za pár dní a týdnů poznáš,že otok mizí, stehy vypadají, vše se samo dá dokupy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
25.12.18 08:00

Já můžu doporučit odvar z dubové kůry, po každém WC se tím opláchnout nebo dát na tamponek jako obklad. Byla jsem zahojená hned a krásně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.12.18 09:08

Jee, holky, vy jste mi udelaly radost! :hug: :*, jsem se bala, ze delam neco spatne…Tak dekuju moc za uklidnění. Pěkné svátky všem :mavam: :srdce:
Přidávám fotku našeho dárečku 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
25.12.18 09:08

Proč by sis měla sahat dovnitř? To nějak nechápu. Větrat, sprchovat a nic jiného nedělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
25.12.18 09:56

Mě dali v lékarně řepík, tak když sprchuju, ještě to opláchnu čajem z něj. Jinak taky jen čistou vodu a mýt co nejčastěji, sahat teda nesahám ani náhodou, bolí mě jen to pomyšlení 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3084
25.12.18 10:40

Také jsem se myla jen okolo vodou. Nikam si sahat nemusíš :) Také jsem měla strach. Při prvním porodu jsem byla nastřižená a hodně mě to bolelo. Pamatuju si to, jako by to bylo včera 8o přesně po týdnu to přešlo. Po druhé už jsem porodila bez poranění, ale také jsem prvních pár dnů byla opatrná. Bude líp, drž se :hug: A máš krásnou holčičku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí