Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den, stále hledám dobrou vlasovou kosmetiku pro nyní osmiletou dceru. Hlavně kondicionér na dlouhé vlasy. Chci, aby byl přírodní. Používáme Nátuře box, ale i tam nějaká chemie je a nikde jsem nezjistila, zda je vůbec vhodný pro děti.
V jiných čistě přírodních značkách se nevyznám a hlavně jsou strašně drahé.
Poradíte, co na vlasy používají vaše malé slečny?
Děkuji.
Ja beru v DM od Alverde sampon i balzam. Neni vylozene dětský, ale to neresim.
Jablecny ocet. Muzes si ho i doma vyrobit, at vis co tam davas. ![]()
Čekám, kdy nastane poptávka po věcech bez fyziky, když je takový shon po věcech bez chemie
Používám šampon a kondicioner cien z lidlu. Jsou to lehký výrobky, vyhovují dítěti i mě a to máme obě lupenku a vlasy jsou po něm opravdu krásný. S četností mytí to nepřeháním, myju vlasy až ve chvíli, kdy je znát lehký zmaštění.
Alverde nebo Hristna a podobně. Ale až se vlasy začnou v pubertě mastit. Do té doby bez samponu, jen vodou.
Kondicionér žádný. Sem tam masku nebo balzám pokud jsou vlasy kudrnaté a tudíž suché.
Bez kondicionéru bych dceři vlasy po umytí nerozčesala. A ty ve spreji různé, nefungují, připadají mi jako lepidlo.
@jananovotna2605 píše:
Dobrý den, stále hledám dobrou vlasovou kosmetiku pro nyní osmiletou dceru. Hlavně kondicionér na dlouhé vlasy. Chci, aby byl přírodní. Používáme Nátuře box, ale i tam nějaká chemie je a nikde jsem nezjistila, zda je vůbec vhodný pro děti.
Děkuji.
mám dcery 6 a 8 let a používám to samé co ty. Také bych to bez kondicionéru nerozčesala. Zkoušela jsem nějaký dětský šampon s kondicionerem v jednom a taky bez efektu.
@jananovotna2605 píše:
Děkuji.
pouzivam muj vlastni sampon na dcerku a do vlasu ji vtiram pred susenim arganovy olej. Vlasy ma uz od 4 let pod zadecek, hustejsi nez ja, takze asi dobry.
Tak my pouzivame Elseve Dream long, ale predpokladam ze to je pro vas „chemie“
Dcery mají taky husté vlasy do pasu nebo delší mikádo(jak která) a jen s čistě přírodní kosmetikou bychom vlasy nerozčesaly. Šampony a balzámy kupujeme v kadeřnických potřebách, vlasy si myjí jedenkrát za týden.
@Janli píše:
Používám šampon a kondicioner cien z lidlu. Jsou to lehký výrobky, vyhovují dítěti i mě a to máme obě lupenku a vlasy jsou po něm opravdu krásný. S četností mytí to nepřeháním, myju vlasy až ve chvíli, kdy je znát lehký zmaštění.
Souhlasím, cien kondis je podle mě jeden z nejlepších, za ty prachy a krásně voní i druhej den. Já mám teď syoss, už docela dlouho a to je za mě topka, hned za ním cien.