Péče v těhotenství U Apolináře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1352
14.2.21 16:37

Péče v těhotenství U Apolináře

Ahoj holky. Zajímalo by mě, jak to chodí, když kontroly probíhají od začátku těhotenství v porodnici? Čeká mě 1 trim screening a poté bych tam již měla být vedena na celý průběh těhotenství (to znamená místo gynekolozky budu chodit tam). Jak často probíhají kontroly a chodíte pokaždé k někomu jinému? Byly jste spokojené? Lze v současné době mít na screeningy manžela? Díky za každé info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Modrásek modrý
14.2.21 17:02

Na UZ screening můžeš s partnerem.

• Citovat
  • Upravit
1352
14.2.21 17:02

@Maja25 a můžu se zeptat ke komu chodíš? Já bych měla chodit k MUDr. Parizkovi, ale právě nevím, zda tedy budu chodit po celou dobu k němu a jak kontrola bude probíhat. Jak často prosím chodíš do poradny a jak to probíhá? Čekáš někdy dlouho? A na screeningu jsi měla také toho samého doktora nebo někoho jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
15.2.21 09:16

@Maja25 tak to gratuluji k dvojčatům..nebo jich je více? :) Díky moc, teda 3hodiny to je šílený..toho se právě docela obávám..mám ještě dvě děti, syn 4roky a syn 8m, takže to není úplně ideální. No já chodila k Apolináři do CARU..ne kvůli tomu, že by to nešlo přirozene..je to delší příběh.. každopádně jsem měla jít na jaře na odstranění vaječníků a měl mi to dělat doktor z CARu, jenže já otěhotněla, tak se operace odkládá a doporučili mě právě do poradny. A já pořád váhám, zda je to výhoda nebo zda mám jít ke své doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková