Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky. Zajímalo by mě, jak to chodí, když kontroly probíhají od začátku těhotenství v porodnici? Čeká mě 1 trim screening a poté bych tam již měla být vedena na celý průběh těhotenství (to znamená místo gynekolozky budu chodit tam). Jak často probíhají kontroly a chodíte pokaždé k někomu jinému? Byly jste spokojené? Lze v současné době mít na screeningy manžela? Díky za každé info ![]()
@Maja25 a můžu se zeptat ke komu chodíš? Já bych měla chodit k MUDr. Parizkovi, ale právě nevím, zda tedy budu chodit po celou dobu k němu a jak kontrola bude probíhat. Jak často prosím chodíš do poradny a jak to probíhá? Čekáš někdy dlouho? A na screeningu jsi měla také toho samého doktora nebo někoho jiného?
@Maja25 tak to gratuluji k dvojčatům..nebo jich je více?
Díky moc, teda 3hodiny to je šílený..toho se právě docela obávám..mám ještě dvě děti, syn 4roky a syn 8m, takže to není úplně ideální. No já chodila k Apolináři do CARU..ne kvůli tomu, že by to nešlo přirozene..je to delší příběh.. každopádně jsem měla jít na jaře na odstranění vaječníků a měl mi to dělat doktor z CARu, jenže já otěhotněla, tak se operace odkládá a doporučili mě právě do poradny. A já pořád váhám, zda je to výhoda nebo zda mám jít ke své doktorce.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.